miercuri, 16 decembrie 2020

Publicat la 12/16/2020 12:29:00 p.m. de

Doi senatori de Mediaș

Municipiul de pe Târnava Mare va avea doi reprezentanți în Senatul României. În urma alegerilor parlamentare de la începutul lunii decembrie, Mediașul va da trei dintre cei nouă parlamentari ai județului Sibiu. Pe lângă deputatul Christine Thellmann, orașul nostru va fi reprezentat în parlament și de doi senatori. Este vorba despre Claudiu Mureșan (foto) și Adrian Cătană.

Cine sunt aleșii?

Claudiu Mureșan are 49 ani, este economist de profesie și are experiență profesională în mediul de afaceri. Este licențiat al Academiei de Studii Economice din București, a studiat Managementul instituțiilor publice la Cluj-Napoca și Dreptul european la Sibiu. Acesta a fost ales pe lista Alianței URS PLUS. „A apărut oficial alocarea mandatelor de parlamentar în comunicarea oficială a BEC, iar numele meu apare pe lista finală la Senat. Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată mie și USR PLUS. USR PLUS intră într-o nouă etapa de reforme structurale și de recâștigare a încrederii românilor în managementul național. Construim împreună România de calitate!”, a scris Claudiu Mureșan pe pagina sa din rețeaua de socializare Facebook.

Adrian Cătană are 46 ani și este de profesie economist. Este absolvent al Facultății de Științe Economice și Administrative a Universității Alma Mater Sibiu. Acesta a fost ales pe lista AUR - Alianța pentru Unirea Românilor.  

    Trimite prin e-mail