marți, 29 decembrie 2020

Publicat la 12/29/2020 02:50:00 p.m. de

Concert de Anul Nou și spectacol de balet

Filarmonica Sibiu va da tonul Anului Nou, prin înregistrarea unui spectacol-eveniment, în data de 31 decembrie 2020.

Pentru a proteja publicul meloman, „Uvertura” Noului an poate fi urmărită doar online, fiind disponibilă pe site-ul Filarmonicii Sibiu, pagina de Facebook și canalul de YouTube în data de 1 ianuarie 2021, ora 19.00. 

Deschidem anul 2021 cu un spectacol – concept festiv care, sub ideea Uverturii, aduce pe scenă Orchestra Filarmonicii Sibiu, soprana Veronica Anușca, tenorul Liviu Indricău, Ansamblul PlaCello și dansatori ai Teatrului de Balet Sibiu și dirijorul Cristian Lupeș. Coloana sonoră a începutului de an cuprinde lucrări de Mozart, Beethoven sau Vivaldi, iar cadrul scenic vă va transporta în atmosfera festivă care ne-a lipsit tuturor. Muzica și dansul vor fi vedetele puse în lumină de partenerul constant al Filarmonicii, Radu Drusan și RID Lighting. Pentru prima dată, Filarmonica Sibiu se alătură evenimentului ca partener în organizarea artistică“, transmite Filarmonica Sibiu.


Concertul extraodinar „Uvertura” este organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România în parteneriat cu Filarmonica de Stat Sibiu. Concertul este realizat cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu. 
Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu. 
    Trimite prin e-mail