joi, 10 decembrie 2020

Publicat la 12/10/2020 08:03:00 a.m. de

Avertizări pentru sezonul rece


Compania Apa Târnavei Mari derulează, în această perioadă, o serie de acțiuni specifice pentru a preîntâmpina problemele cauzate de temperaturile scăzute la instalațiile și rețelele de apă și canalizare de pe domeniul public. Pe lângă aceste acțiuni, operatorul regional atrage atenția că este necesar ca și utilizatorii serviciilor să ia măsuri, pentru a evita neplăcerile cauzate de înghețul instalațiilor de apă.

Preocupare comună

Astfel, aceștia sunt sfătuiți să verifice rețelele de apă și robineții, înainte de venirea frigului, pentru a se asigura de buna lor funcționare și pentru a depista eventualele fisuri, vulnerabile la îngheț. De asemenea, utilizatorii trebuie să se asigure că au blocat accesul aerului rece în incinte, respectiv cămine de apometre, casa scărilor, subsoluri tehnice, prin montarea de geamuri acolo unde ele lipsesc. Compania Apa Târnavei Mari va interveni cu promptitudine pentru a rezolva problemele cauzate de înghețul instalațiilor de apă și rețelelor de canalizare de pe domeniul public. În cazul solicitărilor pentru domeniul privat și rețelele interioare, se va interveni în limita posibilităților, aceste intervenții efectuându-se contra cost.

Verificaţi periodic instalaţiile interioare pentru a depista eventuale pierderi ascunse și a evita plata unor facturi exagerate! Totodată, având în vedere scăderea temperaturilor, protejați instalațiile de apă împotriva înghețului!”, avertizează reprezentanții societății Apa Târnavei Mari.

    Trimite prin e-mail