joi, 26 noiembrie 2020

Publicat la 11/26/2020 09:57:00 a.m. de Anonim

Ședință încărcată

Vineri, 27 noiembrie, de la ora 16.00, este programată penultima ședință ordinară a Consiliului Local Mediaș din acest an.

Din cauza condițiilor epidemiologice actuale, aleșii locali se vor întâlni și vor dezbate online. Pe ordinea de zi  sunt înscrise un număr de 39 proiecte de hotărâre.

„Aleșii locali medieșeni vor decide, printre altele, asupra noii rectificari bugetare, modificării statului de funcții al aparatului de specialitate al Primarului municipiului Mediaș, dar și prelungirea unor contracte de închiriere a locurilor de parcare la domiciliu aflate pe domeniul public și a locuințelor pentru tineri. Totodată, aceștia trebuie să își spună punctul de vedere cu privire la desemnarea reprezentanților Consiliului Local al municipiului Mediaș în Consiliul de Administrație a Spitalului Municipal Mediaș, dar și în Consiliile de Administrație ale unităților de învățământ. Totodată, un alt proiect de hotărâre aflat în mapele de lucru ale acestora este cel cu privire la aprobarea proiectului «Centrul Social Comunitar de Agrement și Sport». În fine, un alt proiect de hotărâre asupra cărora trebuie să se pronunțe se referă la regulamentul de acordare a abonamentelor pentru elevii din municipiul Mediaș“, a declarat Anamaria Prodan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaș. (A.P.)

    Trimite prin e-mail