vineri, 25 septembrie 2020

Publicat la 9/25/2020 10:58:00 a.m. de

Guvernare PNL în Sibiu înseamnă dezvoltare și investiții (P.E.)

În ultimii patru ani, Daniela Cîmpean a dublat bugetul județului Sibiu. Două treimi din acest buget au fost alocate investițiilor. Dacă ar fi continuat mandatul PSD după 2016, bugetul pentru investiții nu ar fi depășit 16% pe hârtie la început de an și mult mai puțin în realitate, la finalul anului.

80% din bugetul județului Sibiu sunt fonduri nerambursabile atrase prin proiecte realizate de administrația PNL.

În mandatul Danielei Cîmpean, în județul Sibiu s-au construit drumuri și poduri din fonduri europene, s-au ridicat grădinițe și școli, s-au conectat gospodării la rețeaua de apă-canal, s-a investit în turism și cultură.

În următorii patru ani, vor fi implementate proiecte de anvergură precum un nou spital județean și centura ocolitoare Sibiu Sud. Aceste proiecte au fost deja demarate, prin inițiativa și efortul Danielei Cîmpean și au 100% sprijinul Guvernului PNL.

O şansă majoră

Alegerile locale din 27 septembrie sunt o şansă majoră pentru toate comunităţile locale să aleagă oamenii care sunt capabili şi au dovedit că pot pune în practică acest model de dezvoltare, singurul care aduce prosperitate şi câştiguri reale, adevărate pentru pensionari şi bugetari, singurul care dă viitor şi perspectivă tinerelor generaţii. Performanţele administraţiilor liberale reprezintă o bază solidă pentru realizarea programelor şi obiectivelor majore ale preşedintelui Iohannis şi Guvernului Orban: încheierea tranziţiei, reclădirea României şi trecerea la România Normală.

Pentru o Românie Normală

Candidaţii PNL la locale, modelele de succes ale bunei guvernări locale liberale şi programul Reclădim România al guvernului PNL sunt garanţia că schimbarea în bine va fi adusă de PNL peste tot în România, în primul rând acolo unde comunităţile locale au fost condamnate la stagnare, dezinteres şi neimplicare.

Consiliul Judeţean, model pentru Regiunea Centru

Consiliul Judeţean Sibiu se situează pe primul loc în Regiunea Centru la absorbţia de fonduri europene, care au făcut posibile o serie de investiţii noi în infrastructura de sănătate, drumuri judeţene şi turism. Îndreptarea spre fondurile europene a fost strategia preşedintei Consiliului Judeţean Sibiu Daniela Cîmpean încă de la începutul mandatului, în condiţiile în care alocările de la bugetul de stat pentru Judeţul Sibiu abia acopereau necesarul de funcţionare al instituţiilor de care răspunde Consiliul Judeţean şi nu ar fi permis o alocare substanţială pentru noi proiecte de dezvoltare.

RALUCA TURCAN | președinte PNL Sibiu

„Când ceri votul oamenilor, faptele sunt cele mai bune argumente. De aceea, sunt convinsă că, în 27 septembrie sibienii vor alege din nou PNL și Daniela Cîmpean!“

    Trimite prin e-mail