joi, 6 august 2020

Publicat la 8/06/2020 10:38:00 a.m. de

Continuă investițiile în școli


Primăria Mediaș derulează o serie de lucrări de investiții și reparații la Liceul Teoretic „Axente Sever“. Astfel, curtea școlii, platoul și aleile au fost asfaltate. De asemenea, în corpul C al unității de învățământ va fi montată încălzirea centrală și vor fi amenajate totodată două săli de clasă noi.


Lucrări necesare

Liceul Teoretic „Axente Sever“ se va schimba la față în bine până în momentul în care elevii vor reveni pe băncile școlii. La unitatea de învățământ se lucrează atât în exterior cât și în interior. Pe lângă asfaltarea curții și a aleilor, vor fi date în funcțiune două săli de clasă noi, iar un corp de clădire va beneficia de încălzire centrală. 
În septembrie vom aștepta elevii într-o școală, pot spune, nouă, deoarece în această vară s-au făcut multe lucrări de investiții și reparații la noi în liceu. Curtea școlii a fost asfaltată și ne face o deosebită plăcere că avem, în sfârșit, un platou de festivități. De asemenea, toate aleile unde elevii de la clasele de profil sportiv își dau probele au fost asfaltate. În același timp, în corpul C vom avea încălzire centrală și două noi săli de clasă, deoarece numărul elevilor noștri este într-o continuă creștere, după cum se poate vedea și la opțiunile elevilor de clasa a VIII-a, suntem cel mai dorit liceu și bineînțeles, cel mai bun liceu la ora actuală din municipiul Mediaș. Mulțumim comunității locale, Primăriei Mediaș, primarului Gheorghe Roman, care ne-a sprijinit tot mereu când am avut solicitări și sperăm în continuare într-o colaborare fructuoasă”, a declarat Anamaria Agîrbiceanu, directorul unității de învățământ.
În folosul elevilor

Lucrările de la Liceul Teoretic „Axente Sever“ sunt derulate de către Primăria Mediaș. Fondurile necesare provin în totalitate de la bugetul local al municipiului. „În primăvara acestui an am avut o întâlnire cu conducerea Liceului «Axente Sever» și am stabilit atunci care sunt lucrările pe care administrația locală ar trebui să le deruleze în incinta școlii. Astăzi putem să observăm cu toții că discuțiile noastre dau roade și nu pot decât să spun că mă bucură faptul că doamna director este mulțumită de calitatea lucrărilor și sigur că tot ceea ce facem este în folosul elevilor și nu în ultimul rând al cadrelor didactice care își desfășoară aici activitatea”, a declarat Gheorghe Roman, primarul municipiului de pe Târnava Mare.

    Trimite prin e-mail