luni, 13 iulie 2020

Publicat la 7/13/2020 02:22:00 p.m. de Anonim

Mesajul deputatului Nicolae Neagu cu ocazia celei de-a 16-a ediții a Zilei Contabilului Român

Deputatul sibian Nicolae Neagu a transmis un mesaj cu ocazia ediției a XVI-a a Zilei Contabilului Român.

Nicolae Neagu

„Sărbătorim astăzi cea de-a XVI-a ediție a Zilei Contabilului Român și am deosebita onoare să vă felicit, stimați contabili, și pe toți cei care practicați această meserie, pentru întreaga activitate profesională, pentru munca și perseverență dvs, pentru responsabilitatea cu care profesați această specialitate deosebit de complexă și solicitantă.

Vă transmit cu această ocazie: „La mulți ani, multă sănătate, mult succes și împliniri atât în viața profesională cât și în cea personală!”

Profesia contabilului român a fost reglementată în România prin decretul Regal 3063, prin care Regele Ferdinand, la data de 13 iulie 1921, aproba Legea de organizare a Corpului de Contabili Autorizați și Experți Contabili. Decizia Regelui Ferdinand și consfințirea profesiei contabilului român a introdus România pe harta economică a marilor puteri ale lumii.

Organismul profesional care reprezintă și gestionează profesia contabilă în România – CECCAR, împlinește astăzi 99 de ani de la înființarea sa.

Ediția a XVI-a a Zilei Contabilului Român este aniversată de CECCAR prin tema „Contabilul, pregătit pentru viitor!”, o abordare care aduce în atenția noastră prioritățile pe care le avem în momente de criză, cum este criza actuală generată de pandemia de coronavirus.”

    Trimite prin e-mail