miercuri, 22 iulie 2020

Publicat la 7/22/2020 11:48:00 a.m. de

Comedie în aer liber, în parcare la Kaufland


În această seară, de la ora 21,15, avem film în aer liber în parcarea magazinului Kaufland din Mediaș. Asociația Cinemobilul ne propune o comedie pentru toate vârstele -  „Singuri acasă 2“, una dintre cele mai îndrăgite animații din ultimii ani. Intrarea este liberă!


„Avem plăcerea de a vă invita miercuri 22 iulie, la o seară de film în aer liber în parcarea magazinului Kaufland din Mediaș, de la ora 21:15. Vom proiecta „Singuri acasă 2“, una dintre cele mai îndrăgite animații din ultimii ani: Intrarea este liberă. Animația va fi dublată în limba română

 „Singuri acasă 2“ este continuarea imensului succes din 2016, și ne duce iar în lumea secretă a animăluțelor de companie, cu noi peripeții și aventuri atunci când sunt lăsate singure acasă.

IMPORTANT!
Reguli de participare :
  • Purtarea măștii de protecție corect este obligatorie în incinta zonei de proiecție
  • La intrarea în spațiul delimitat evenimentului veți fi scanați cu termoscanerul
  • Vom avea un spațiu pentru igienizarea mânilor pe care vă îndemnăm să-l utilizați
  • Fiecare participant va primi un bilet cu valoare 0 cu număr unic și un loc în ordine
  • După epuizarea numerelor asociate fiecarui loc accesul în perimetrul evenimentului va fi restrictionat din masuri de siguranță sanitară
  • Scaunele sunt dezinfectate după fiecare eveniment

Proiecție organizată de Asociația Cinemobilul cu sprijinul Kaufland Romania.“


Sinopsis „Singuri acasă 2“ pe Cinemagia:

„Singuri acasă 2 este continuarea imensului succes din 2016, și ne duce iar în lumea secretă a animăluțelor de companie, cu noi peripeții și aventuri atunci când sunt lăsați singuri acasă.

Terrier Max (Patton Oswalt) se confruntă cu mari schimbări în viața lui. Stăpâna lui (Ellie Kemper) s-a măritat și acum are un copil, Liam. Max este atât de grijuliu cu Liam, că a dezvoltat un tic nervos. Într-o excursie cu familia, Max și Duke (Eric Stonestreet), fratele și prietenul lui adoptat, întâlnesc vaci care nu tolerează câinii, vulpi ostile și un curcan înfricoșător, întâlniri ce nu fac altceva decât să sporească anxietatea lui Max. Din fericire, Max este îndrumat de câinile morocănos de la fermă Rooster (Harrison Ford, care debutează în industria filmelor animate), care îl ajută pe Max să-și învingă fricile, să găsească masculul alpha din interior și să-l mai lase pe Liam în pace.

Între timp, felina Chloe (Lake Bell) descoperă iarba-mâței, iar pomeranianul Gidget (Jenny Slate) pierde din greșeală jucăria preferată a lui Max și o va recupera dintr-un apartament plin cu pisici. Cu puțin ajutor din partea lui Chloe (Lake Bell), Gidget studiază comportamentul felinei pentru a se infiltra în „bârlogul” lor și a-l salva pe Busy Bee.

Iar iepurașul nebunatic-dar-simpatic Snowball (Kevin Hart) se păcălește singur că este un supererou după ce stăpâna lui, Molly, îl îmbracă în pijamale cu supereroi. Dar când Daisy (Tiffany Haddish), un Shih Tzu neînfricat, cere ajutorul lui Snowball într-o misiune periculoasă, își adună toate forțele pentru a fi eroul care pretinde că este.

În film apare și Nick Kroll în rolul proprietarului de circ Sergei, Dana Carvey ca basset hound-ul Pops, Chris Renaud ca porcușorul de Guineea Norman, Hannibal Buress ca teckel-ul Buddy și Bobby Moynihan ca pug-ul Mol.“

    Trimite prin e-mail