luni, 1 iunie 2020

Publicat la 6/01/2020 06:07:00 p.m. de Anonim

Ziua de astăzi este despre voi, copii, despre copilărie și lumea plină de culoare – mesajul deputatului Nicolae Neagu

Copiii, sufletele inocente care iubesc necondiționat, dăruind zâmbetul lor curat celor cu care interacționează zi de zi, sunt cei care ne luminează nu doar ziua, ci viața pe deplin, scrie deputatul Nicolae Neagu pe Facebook.


„Ei sunt cei care împărtășesc cu emoție și entuziasm bucuria pură din lucruri simple și au curajul să exploreze lumea din jurul lor, pentru a-și depăși limitele și a-și îndeplini visele pe care le au încă de mici.Ziua de astăzi este despre voi, copii, despre copilărie și lumea plină de culoare pe care o construiți în jurul vostru. Încurajarea și susținerea noastră, în calitate de părinți, bunici sau dascăli, trebuie să rămână o prioritate pentru noi toți”, arată politicianul.
Potrivit acestuia, obligația noastră este să oferim generațiilor care urmează șanse echitabile pentru toți copiii, indiferent de mediul în care trăiesc, cu acces la o educație la standarde europene pentru a atinge performanțele pe care și le doresc: „Acestor copii care vor deveni adulți responsabili – hotărâții și solidarii de mâine, le datorăm sprijin, susținere și îndrumare pentru că sunt copiii de care România este mândră. Ei sunt viitorii cetățeni europeni! De 1 Iunie – Ziua internațională a copilului, vă doresc din suflet să aveți o copilărie fericită, plină de speranțe și bucurii!”.
    Trimite prin e-mail