luni, 1 iunie 2020

Publicat la 6/01/2020 06:10:00 p.m. de

Mesajul primarului Gheorghe Roman, de Ziua Copilului

Primarul Gheorghe Roman a ținut să transmită un mesaj de Ziua Copilului, pe contul său de socializare. Și-a exprimat regretul că nu l-a putut transmite direct, în cadrul manifestărilor obișnuite dedicate copiilor din Mediaș, însă i-a îmbărbătat pe cei mici și i-a felicitat pentru felul în care s-au adaptat vremurilor prin învățământul online și mai ales pentru că au rămas în case și astfel „i-ați protejat astfel pe cei dragi vouă, ne-ați protejat pe noi toți“.


Iată mesajul primarului Gheorghe Roman:

„Dragi copii,

în acest an nu ne vom întâlni nici în Piața Regele Ferdinand I, unde obișnuiam să organizăm numeroase activități pentru voi, nici pe stadion pentru a premia sportivii înscriși la Bucuria Mișcării.
În acest an, vă felicit online pentru modul excepțional în care v-ați adaptat la toate schimbările apărute în viața noastră, a tuturor în ultima perioada. Ați învățat să vă jucați mai mult în casă, departe de prieteni și colegi, reușind astfel să uniți și mai mult familiile voastre. V-ați adaptat școlii online, ați continuat să învățați și ați rămas în case. V-ați schimbat jocurile și activitățile și i-ați protejat astfel pe cei dragi vouă, ne-ați protejat pe noi toți.
Știu că ați rămas la fel de frumoși, de voioși, de plini de viață și de optimiști. De ziua voastră vă urez un călduros: La mulți ani! și aștept cu drag să ne revedem la acțiunile organizate de Primăria Mediaș.
La mulți ani tuturor copiilor!“

    Trimite prin e-mail