miercuri, 24 iunie 2020

Publicat la 6/24/2020 01:11:00 p.m. de

Tribuna virtuală prinde contur!


Gaz Metan Mediaș continuă provocarea lansată suporterilor de a veni în sprijinul Centrului de copii și juniori, prin achiziționarea de bilete virtuale la primul meci acasă după 109 zile, cel cu FC Botoșani, programat vineri 26 iunie, de la ora 20.


Provocarea are ca scop și înregistrarea unui feed-back în ceea ce privește atașamentul medieșenilor față de echipa lor de suflet, Gaz Metan Mediaș. În urmă cu puțin timp, clubul a dezvăluit că, până în jurul orelor amiezii, au fost achiziționate de către suporteri 475 de bilete. „Un gest foarte frumos din partea primarului orașului nostru, Gheorghe Roman, care a cumpărat la rândul său 100 de bilete virtuale la preț de 5 RON bucata pentru meciul cu Botoșani“, arată și Paul Plăiaș, cel mai înfocat suporter al Gazului, totodată administratorul paginii de facebook Suporteri Gaz Metan Mediaș. 
„Numărul biletelor virtuale achiziționate de către suporteri a ajuns miercuri în jurul amiezii la 475. (…) Cei care doresc să sprijine activitatea Centrului de copii și juniori a Clubului Gaz Metan, pot achiziționa în continuare bilete la prețul de 5 lei. Mulțumim anticipat tuturor pentru că sunteți alături de noi și ne susțineți! Oricine poate cumpăra în continuare AICI“, se arată pe pagina de socializare a clubului.
 „Gaz Metan joacă din nou pe teren propriu după 109 zile de la ultima apariție în fața propriilor suporteri. Vineri seara de la ora 20:00 este programată partida cu FC Botoșani, contând pentru etapa cu numărul 5 din play-off-ul Ligii întâi. Din păcate, de această dată, fanii nu vor putea încuraja echipa din tribune, iar asta în contextul pandemiei de coronavirus. Pot fi însă alături de jucători și pot susține echipa, de acasă, din fața televizorului, achiziționând un bilet virtual la meci, în valoare de 5 lei. Încasările obținute din vânzarea biletelor virtuale vor fi direcționate către Centrul de copii și juniori al clubului, în vederea susținerii activității acestuia. Până în momentul în care veți putea lua din nou loc pe stadion, vă invităm în tribuna virtuală și așteptăm să ne fiți alături în număr cât mai mare, oriunde v-ați afla.“, este provocarea lansată suporterilor pe 23 iunie.

    Trimite prin e-mail