marți, 19 mai 2020

Publicat la 5/19/2020 02:15:00 p.m. de

Inconștiență la volan! Reținut după ce a fost prins de 2 ori beat la volan, în mai puțin de 24 de ore


Un bărbat din Gura Râului a fost reținut ieri pentru 24 de ore și azi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște cu propunere de arestare preventivă pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Sâmbătă după-amiază, pe DJ 106M, în localitatea Gura Râului, polițiștii l-au prins pe localnicul de 50 de ani în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența alcoolului. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
Duminică dimineață, același șofer a fost prins pe DJ 106A, în comuna de domiciliu, conducând autoturismul și având o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De această dată, pe numele șoferului s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat, respectiv conducere sub influența alcoolului.

    Trimite prin e-mail