marți, 26 mai 2020

Publicat la 5/26/2020 05:24:00 p.m. de

Axente Sever rămâne joi fără gaz


Locuitorii comunei Axente Sever sunt rugați să închidă, mâine dimineață, toate focurile alimentate cu gaze naturale. Între orele 10 și 13, au loc lucrări în sistemul de transport. După realimentare, este important să supravegheze modul de ardere a focurilor timp de 30 minute.


„Delgaz Grid informează că, pentru execuția unor lucrări în sistemul de transport de către compania Transgaz, este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în localitatea Axente Sever, din județul Sibiu, joi, 28 mai, între orele 10 și 13.
Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.
În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).
Compania regretă disconfortul creat şi le mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări“, se arată într-un comunicat de presă.

    Trimite prin e-mail