marți, 21 aprilie 2020

Publicat la 4/21/2020 05:41:00 p.m. de

Va vota la Mediaș, pentru județ


Consilierul județean Florin-Adrian Popa a fost propus să reprezinte interesele județului Sibiu în Adunarea generală a acționarilor societății Apa Târnavei Mari SA Mediaș. Medieșeanul urmează să ocupe postul rămas vacant după plecarea fostului consilier juridic CJ Sibiu, Elena Munteanu.

Florin Popa, consilier județean, urmează să fie desemnat să reprezinte interesele județului Sibiu în Adunarea generală a acționarilor societății Apa Târnavei Mari SA Mediaș printr-un proiect de hotărâre care se va vota în cadrul ședinței ordinare a CJ Sibiu din data de 30 aprilie 2020.

„Având în vedere că, potrivit Dispoziției Președintelui Consiliului Județean Sibiu nr. 83/ 2020, începând cu data de 30.03.2020, calitatea de funcționar public în cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Sibiu a doamnei Elena Munteanu a încetat, raportul de serviciu al acesteia modificându-se prin transfer în interesul serviciului la o altă instituție publică, apreciez ca fiind necesară și oportună desemnarea unei persoane care să reprezinte în continuare interesele județului Sibiu în Adunarea generală a societății Apa Târnavei Mari SA Mediaș, în condițiile legii. 
În consecință, în temeiul art. 182 alin. (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/ 2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, inițiez proiectul de hotărâre alăturat, cu propunerea desemnării domnului consilier județean Florin-Adrian Popa să reprezinte interesele unității administrativ-teritoriale în forul menționat“, se arată în referatul de aprobare semnat de Daniela Câmpean, președinta CJ Sibiu.

Florin-Adrian Popa, cunoscut și ca administrator SC Rinadi SRL, a fost ales pe listele PNL și este membru în Comisia pentru urbanism, amenajarea teritoriului, protecția mediului și turism din cadrul Consiliului Județean Sibiu.

    Trimite prin e-mail