joi, 9 aprilie 2020

Publicat la 4/09/2020 03:13:00 p.m. de

Ritm alert pe tronsonul Sibiu - Boița


Primele suprafețe de asfalt ar putea să apară, pe tronsonul I (Sibiu-Boița) al autostrăzii Sibiu-Pitești, încă de anul viitor, este de părere viceprim-ministrul Raluca Turcan. Optimismul său vine după ce ieri a verificat șantierul și a constatat că ritmul lucrărilor este alert.
  

„Accelerarea proiectelor de infrastructură este una dintre prioritățile asumate de Guvern, iar îndeplinirea obligațiilor în această perioadă reprezintă o provocare suplimentară căreia trebuie să îi facem față. Am verificat, în sensul celor de mai sus, șantierul tronsonului I (Sibiu-Boița) al autostrăzii Sibiu-Pitești și am constatat că, la o săptămână de la deschidere, ritmul lucrărilor continuă să fie alert. Se realizează excavații, lucrări de organizare de șantier și alte tipuri de intervenții, iar eforturile constructorului sunt de a respecta termenele. Promisiunea primelor suprafețe de asfalt undeva anul viitor este optimistă și mă bucură că firma constructoare are astfel de ambiții“, arată Raluca Turcan, într-un comunicat de presă.


Viceprim-ministrul spune că va monitoriza cu mare atenție evoluția tuturor marilor proiecte, însă șantierului Sibiu – Boița îi va acorda o atenție specială. „Autostrada Sibiu-Pitești este vitală pentru economia țării și a fost promisă românilor de prea multe ori pentru a ne mai permite intârzieri”, a declarat Raluca Turcan.

    Trimite prin e-mail