joi, 23 aprilie 2020

Publicat la 4/23/2020 02:52:00 p.m. de

Încăierare ca-n filme cu Poliția, la Brădeni


Două persoane au fost reținute după ce i-au atacat cu pietre, lopeți și furci pe polițiștii care i-au rugat să păstreze distanța.


Potrivit prim-procurorului Ion Veştemean, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, luni seara în localitatea Brădeni, pe drumul public, mai multe persoane au participat la negocierea vânzării unui cal, fără a respecta  măsurile de distanţare socială.

La solicitările de păstrare a distanţei sociale adresate de către forţele de ordine, mai multe persoane au aruncat cu pietre, bolovani și o lopată înspre organele de ordine publică şi mașinile acestora.

Totodată s-a mai constatat că un inculpat a îmbrâncit şi prins de gât un polițist, adresându-i totodată injurii.

Poliţiștii l-au imobilizat, în vederea identificării, pe inculpat, moment în care alte două persoane au ameninţat cu violenţe şi cu moartea pe lucrătorii de poliţie şi au aruncat cu pietre, bolovani, lopeți și furci asupra polițiștilor și a mașinilor acestora.

Trei autospeciale şi două scuturi de protecţie au fost avariate, valoarea totală a pagubei fiind estimată la 26.410,1 lei.


Inculpaţii au vârsta de 30 ani, respectiv 34 ani,  locuiesc pe raza com. Laslea şi Brădeni, jud. Sibiu şi nu au antecedente penale. Ieri au fost reținuți pe o perioadă de 24 de ore, iar azi Parchetul de pe lângă Judecătoria Agnita  sesizează Judecătoria Agnita cu propunere de arestare preventivă a inculpaţilor pe o perioadă de 30 de zile pentru ultraj și distrugere.

    Trimite prin e-mail