vineri, 24 aprilie 2020

Publicat la 4/24/2020 10:34:00 a.m. de

Bucurii pe chipuri brăzdate de griji!


Voluntarii de la  Crucea Roşie Subfiliala Mediaş au distribuit, ieri, circa 70 de kilograme de alimente unor familii din Ighișul Nou aflate în mare dificultate în această perioadă. Cu ajutorul unor „oameni faini“ au făcut fericiți părinți și copii, cu un televizor, un calculator, scaner și o imprimantă.

„Dragii noștri, astăzi am distribuit aproximativ 70 kg alimente de bază și produse de igienă, colectate din coșurile aflate în magzinele Konsta Splendid - unor familii din Ighișul Nou, dar și un tv, un calculator, scaner și o imprimantă donate de niște oameni faini. 🙏🥰
Mulțumim #CentruldeRecuperareNeuromotoriePrunculIsusMedias, d-nei Adelina Biriș pentru donatie.
Mulțumim #DirecțiadeAsistențăSocială pentru colaborare.
️ Mulțumim Konsta Splendid pentru susținerea celor aflați în nevoie.
️ Mulțumim tuturor că ne ajutați să ajutăm.“, este mesajul postat ieri de Crucea Roșie Subfiliala Mediaș pe pagina sa de Facebook.

Acțiunea de ieri face parte din campania de donare produse alimentare și de igienă personală, necesare persoanelor vulnerabile în contextul pandemiei COVID-19, demarată la începutul lunii aprilie de Crucea Roșie Mediaș, cu sprijinul Konsta Splendid.

Supermarketurile unde se pot dona alimente greu perisabile sunt: Konsta Splendid din cartierul După Zid și din cartierul Gura Câmpului (Mădălina și în complexul vechi).
Produsele sunt distribuite către beneficiari ai Crucii Roșii, persoane sub 65 de ani, cu situație materială precară, familii monoparentale cu copii care se află în izolare/autoizolare, persoane singure cu posibilități materiale limitate și persoane aflate în evidența Direcției de Asistență Socială.


Dar din dar

Puteţi susţine această campanie și prin donaţii în bani. Orice poate dona o sumă cât de mică în contul deschis la Banca Comercială Română de Crucea Roșie Română, filiala Sibiu, subfiliala Mediaș
Contul în lei este RO 61 RNCB 0232 0360 6293 0001, iar codul SWIFT este RNCB ROBU

    Trimite prin e-mail