marți, 7 aprilie 2020

Publicat la 4/07/2020 09:36:00 a.m. de

Eroii de lângă noi!


În loc să stea și să comenteze starea de moment și posibilitățile limitate ale României, destui români aleg să se implice direct pentru depășirea cu bine a acestor vremuri tulburi. Cu riscul de a se infecta, deși sunt extrem de atenți și bine echipați, își dedică timpul pentru binele celor din jur. Așa face și o tânără studentă aflată în Marea Britanie, Elisa Curcean din Agnita, pentru locuitorii județului.


Cu sprijinul membrilor Grupului de susținere AGNITA - Podișul Hârtibaciului, Elisa Curcean și-a propus achiziția a 300 de combinezoane de protecție. Tânăra a străbătut sute de kilometri pentru a intra în posesia echipamentului și a-l trimite apoi spre țară. „Bună seara! Nu suntem pe contra-sens, suntem în UK. În drum spre Coventry (240km) de unde achiziționăm restul de 120 de combinezoane pe care o să le trimitem spre România luni (n.r. - ieri)! Așa că targetul de 300 de combinezoane este pe cale să fie atins!“, anunța Elisa Curcean, săptămâna trecută, într-o postare pe pagina sa de Facebook.
 

Au fost trimise 409 combinezoane

Până la urmă, datorită implicării a tot mai multor oameni prin intermediul Grupului de susținere AGNITA - Podișul Hârtibaciului, au fost achiziționate 409 combinezoane, care au și fost trimise spre țară. „Tocmai au plecat și ultimele combinezoane din UK către România. În total au fost cumpărate 409 combinezoane cu ajutorul dumneavoastră, dragi agnițeni și hârtibaceni din lumea întreagă. Ne bucurăm la gândul că acestea îi vor proteja pe toți cei din linia întâi implicați în lupta împotriva pandemiei. Acestea vor ajunge la Agnita în maximum o săptămână. Lupta continuă! #reusimpreuna“, a anunțat, luni seară, Elisa Curcean.

    Trimite prin e-mail