joi, 13 februarie 2020

Publicat la 2/13/2020 12:22:00 p.m. de Anonim

Nicolae Neagu: Avem buget, avem capacitate administrativă legală și determinarea de a guverna în limitele legilor existente pentru binele României și al românilor până la alegerile anticipate!


Deputatul liberal de Sibiu Nicolae Neagu a declarat că PNL are buget, capacitate administrativă legală și determinarea de a guverna.

„CCR, respingând solicitarea președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu (PSD), și a președintelui Senatului, Teodor Meleșcanu – demisionar susținut de PSD, confirmă legalitatea bugetului de stat și a asigurărilor sociale de stat! Zvoniștilor, alarmiștilor, panicarzilor de serviciu PSD și/sau apropiați lor le spun doar atât: Avem buget, avem capacitate administrativă legală, chiar dacă este interimară, și determinarea de a guverna în limitele legilor existente pentru binele României și al românilor până la alegerile anticipate! Instituțiile statului, centrale și locale, vor funcționa și garantul acestei funcționări este președintele României! #Anticipate! #Întoarcere la popor pentru a pune în practică agenda președintelui Klaus Iohannis, proaspăt învestit de români!”, a scris parlamentarul sibian pe pagina sa de socializare.
    Trimite prin e-mail