marți, 18 februarie 2020

Publicat la 2/18/2020 08:23:00 p.m. de Anonim

Neagu (PNL): Opțiunea alegerilor parlamentare anticipate luată de președintele Iohannis și PNL este corectă

Deputatul sibian Nicolae Neagu consideră că avizul negativ dat ministrului propus al Finanțelor a fost un vot politic.
„După 3 ore de audieri, cu un vot de 18 ”pentru” și 18 ”împotrivă”, Comisia reunită de buget-finanțe a Parlamentului a dat, totuși, aviz negativ ministrului propus al Finanţelor, actual ministru interimar Florin Cîțu!
Pentru cei 18 membri PSD ai Comisiei reunite nu a contat prezentarea foarte corectă, profesionistă și cu impact pozitiv asupra economiei și vieții românilor făcută de ministrul Cîțu!
Nu a contat nici că prețul carburantului a scăzut prin renunțarea la supraacciză, nici renunțarea la supraimpozitarea contractelor de muncă part time, nici anularea măsurilor aberante ale OUG 114, nici reducerea deficitului bugetar cu un punct procentual în acest an față de ultimul al guvernării Dăncilă!
Nu a contat nici alocarea celui mai mare buget de investiții publice din ultimii 5 ani, în bugetul pe 2020, nici determinarea exprimată de ministrul Cîțu pentru reorganizarea și informatizarea ANAF, nici dorința de a păstra predictibil Codul fiscal, fără intervenții dure și nediscutate cu mediul de afaceri!
Votul politic dat, căci doar despre asta a fost vorba, confirmă încă o dată în plus că opțiunea alegerilor parlamentare anticipate luată de președintele Iohannis și PNL este corectă!”, a declarat deputatul liberal Nicolae Neagu.
    Trimite prin e-mail