duminică, 23 februarie 2020

Publicat la 2/23/2020 02:16:00 p.m. de

Ford Puma este la Sibiu


Noul Crossover SUV Ford Puma, model hybrid produs la Craiova, poate fi admirat, testat și achiziționat, începând de vineri, la Mecatronics (DN1, KM 305+500, Șelimbăr) 


Cel mai nou membru al familiei Ford este de vineri la Sibiu, la Mecatronics, în showroom-ul de jumătate de milion de euro inaugurat în urmă cu nici 2 ani. Lansarea modelului hybrid produs la Craiova a avut loc în cadrul unei ceremonii spectaculoase, în fața a peste 100 de invitați, după modelul marilor saloane auto. A fost un miniconcert al cunoscutului Radu Nechifor, împreună cu DreamCatchers Band, apoi două momente de dans care au însoțit punctul culminant al serii: dezvelirea în premieră la Sibiu a noului model Ford Puma. 

  

„Suflet românesc“ 

Cu un design inovator „centrat pe om”, un design exterior îndrăzneț, de SUV, și un motor hybrid sofisticat Noul Ford Puma nu încearcă să îți atraga atenția – o face pur și simplu. „Iată-ne la sărbătoarea de lansare a primului model hybrid fabricat în România, un model produs cu mândrie de către colegii noștri de la Craiova care au făcut o treabă excelentă și ne-au livrat o mașină de la români, pentru români. Și, cum îmi place mie să spun, o mașină cu ADN tehnologic american și suflet românesc“, a declarat Rodica Cucu, specialist marketing la SC Mecatronics SA.


În 67 de secunde

Ford Puma este primul vehicul hybrid produs în România. „În 67 de secunde se produce un astfel de model. Dumneavoastră ce faceți în 67 de secunde? Noul Ford Puma este unul din cele 17 modele electrificate pe care Ford le pune pe piața europeană, până în anul 2024, dintre care 14 se vor lansa anul acesta. De mâine începând (nr  - sâmbătă 22 februarie) vă invit cu mare plăcere să experimentați condusul la volanul noului Ford Puma“, a spus Ovidiu Jurca, reprezentantul Ford Sibiu și totodată gazda evenimentului.

Plăcerea de a conduce

Ford Puma dispune de o serie de funcții inovatoare, concepute pentru a îmbunătăți plăcerea de a conduce, cum ar fi profilurile de conducere selectabile și Ford Co-Pilot360, un set impresionant de tehnologii de asistență, care acționeaza sinergic pentru a ajuta la gestionarea accelerării, frânării și chiar a direcției. Acestea includ Pilot Automat Adaptiv, sistemul de asistență pre-coliziune și sistemul de asistență pentru manevrele de evitare, toate acestea supraveghind vigilent drumul din față, avertizând cu privire la potențialele pericole.


Performanță și eficiență

Ford Puma se încadrează perfect în noua eră a vehiculelor electrice hibride mai curate, cu dotarea opțională Mild Hybrid, cu auto-încărcare. Oferind o selecție de noi dotări opționale hibride, avansate și vizionare, pentru motoarele pe benzină EcoBoost, motoarele Puma oferă performanțe remarcabile, împreună cu o economie impresionantă de combustibil și valori vizibil mai mici ale emisiilor de CO2 față de alte motoare convenționale, care nu sunt hibride.

Utilizare inteligentă a spațiului

Viața modernă necesită adesea o abordare inventiva a modului în care ocupi spațiul. Lider în segmentul său la capacitatea portbagajului, Ford Puma a adoptat acest mod de gândire datorită inovativului MegaBox, furnizând un extra-spațiu de până la 80 litri.
Pe lângă înzestrarea elegantă și prezență impunătoare, exteriorul frumos sculptat al Pumei este echilibrat de funcționalitatea atentă. Oferă adaptabilitate reală în cadrul detaliilor designului său.




Siguranță și securitate

De la alertarea privind potențialele pericole de coliziune, la sisteme inteligente care ajută la menținerea tracțiunii și stabilității: „siguranța este preocuparea noastră. Acesta este motivul pentru care Ford Puma este dotat cu tehnologii inteligente de asistență, toate concepute pentru a te ajuta să te protejezi pe tine, pe familia ta și pe ceilalți participanți la trafic“, se arată în „fișa“ de prezentare a noului Crossover SUV Ford Puma.


Interior elegant și rafinat

Nu este doar încântător pentru ochi, ci și inteligent. Cabina Ford Puma ne învăluie cu un design elegant și rafinat, cu tapițerie din piele. Scaunele din față includ suport lombar și funcție de masaj, pentru niveluri suplimentare de confort. Iar finisajul luminos al detaliilor interiorului amplifică senzația de stil sofisticat. Iar o serie de caracteristici inteligente și tehnologii inovatoare ne conferă controlul complet. De la consola de bord de 12,3" cu instrumente digitale și ecran tactil avansat, de 8", la o serie de servicii și caracteristici suplimentare, disponibile prin sistemul de info-divertisment SYNC 3, și modemul încorporat FordPass Connect – fiecare element a fost conceput pentru a face deplasarea cât mai plăcuta posibil. (M. P.)

Mecatronics - Dealer Ford
Șos. Sibiului nr. 65-67
(DN 1, Km. 305+500), Șelimbăr, Sibiu
e-mail: fordsibiu@mecatronics.ro
telefon: 0757-116.293
Program vânzări:  Luni-Vineri: 9 – 18; Sâmbătă:  9 – 12; Duminică: închis



    Trimite prin e-mail