sâmbătă, 11 ianuarie 2020

Publicat la 1/11/2020 09:36:00 a.m. de Redacţie

Tragedie la Mediaș

Pompierii medieșeni au fost solicitați chiar în prima zi a noului an pe strada Mihai Viteazul, pentru salvarea a două persoane, mamă și fiu, intoxicați cu monoxid de carbon.


La fața locului, salvatorii au intervenit pentru îndepărtarea pericolului existent prin oprirea alimentării cu gaze a imobilului și ventilarea încăperilor. Bărbatul, în vârstă de 47 ani, a fost găsit în stop cardio-respirator, însă nu a răspuns manevrelor de resuscitare, efectuate de echipajul Ambulanței Mediaș. Femeia în vârstă de 75 de ani a fost transportată la Spitalul Municipal.
„Din păcate, bărbatul a decedat în ciuda eforturilor echipajelor de a-l readuce la viață. Femeia a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Mediaș pentru asistență medicală”, a precizat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu. La locul tragediei au ajuns și echipele de intervenție ale companiei Delgaz Grid Mediaș, pentru verificarea instalației și clarificarea circumstanțelor. Echipajele de salvare au fost alertate de vecini. (A.P.)

    Trimite prin e-mail