vineri, 6 decembrie 2019

Publicat la 12/06/2019 07:27:00 a.m. de Anonim

Victorie cu sufletul



Gaz Metan a învins FC Voluntari cu scorul de 1-0. Singura reușită a partidei disputate marți seara a fost semnată de atacantul Sergiu Buș, în ultimul sfert de oră al partidei. În urma acestui rezultat, Gaz Metan a acumulat 30 de puncte și rămâne pe loc de play-off. Vineri seara, de la ora 20.30, formația lui Edi Iordănescu va juca în deplasare cu FCSB.

Alex PÎNTEA

Gaz Metan a marcat în minutul 4 al partidei cu FC Voluntari, însă reușita lui Dumitru Cardoso a fost anulată pentru off-side. Peste doar două minute, Cătălin Țîră a scăpat singur cu Răzvan Pleșca, a șutat, dar portarul alb-negrilor a reușit să respingă. În minutul 18, șutul lui Nasser Chamed din lovitură liberă a fost reținut de Victor Rîmniceanu. La cealaltă poartă, Răzvan Pleșca a respins spectaculos șutul lui Căpățînă, care a fost semnalizat în cele din urmă în off-side. Cu două minute înainte de pauză, Darius Olaru a căzut în careul de 16 metri după un contact cu un apărător advers, inițial centralul a părut că va acorda lovitură de pedeapsă, însă în cele din urmă acesta i-a acordat cartonaș galben pentru simulare mijlocașului Gazului Metan.

Buș, gol de 3 puncte

În minutul 58, Alexandru Mățan a pătruns în careul de 16 metri, a reușit să îl dribleze pe Răzvan Pleșca, dar a șutat în bară. Peste alte zece minute, Pleșca a blocat șutul lui Mihai Căpățînă aflat în poziție de unu la unu cu acesta. În minutul 61, Sergiu Buș a tras pe jos din marginea careului de 16 metri, dar Rîmniceanu a reușit să respingă. Peste alte patru minute, portarul lui FC Voluntari a respins și lovitura de cap a lui Sergiu Buș, în urma unei centrări venite din partea dreaptă de la Romeo Roberto. În minutul 70, Buș a fost din nou aproape de gol, însă șutul său a fost blocat de Rîmniceanu. În minutul 79, Mihai Velisar a centrat de pe partea stângă, Sergiu Buș a preluat mingea, a intrat în careul de 16 metri, a driblat portarul și a marcat golul de trei puncte pentru formația sa.

Eșec nemeritat

Vinerea trecută, Gaz Metan a pierdut la limită pe terenul Astrei, scor 1-0. Denis Alibec a marcat singurul gol al confruntării în prima repriză, după ce Marius Constantin a ratat un penalty pentru Gaz Metan. Alb-negrii au avut un gol anulat pe motiv de off-side în finalul primei reprize, semnat tot de Marius Constantin, iar în actul secund o bară la șutul lui Dumitru Cardoso, dar și alte ocazii mari de gol.
    Trimite prin e-mail