vineri, 6 decembrie 2019

Publicat la 12/06/2019 07:25:00 a.m. de Anonim

Continuă lucrările pe străzi


Programul de întreținere și reparații al drumurilor a continuat și zilele trecute la Mediaș, iar asta pentru că vremea a permis desfășurarea acestora.

Săptămâna trecută au fost asfaltate străzile Cibin și Vlădeasa din cartierul Vitrometan, iar pe strada George Topîrceanu din cartierul Vasia a început turnarea covorului asfaltic. În ceea ce privește strada Cibin, din cartierul Vitrometan, aceasta  fost practic reabilitată complet în trei etape. Lucrările pe această arteră importantă din cartierul Vitrometan au început în urmă cu doi ani și au cuprins rețeaua de apă, canalizarea pluvială, sistemul rutier, parcările și trotuarele.
„Chiar dacă ne apropiem cu pași repezi de sfârșitul acestui an, în municipiul Mediaș continuă atât programul de investiții, cât și cel de întreținere a drumurilor. Condițiile meteo fiind favorabile derulării unor astfel de lucrări, am reușit să finalizăm lucrările pe străzile Vlădeasa și Cibin din cartierul Vitrometan și să avansăm destul de mult pe strada George Topîrceanu din cartierul Vasia. Vreau să le mulțumesc medieșenilor pentru înțelegere și, nu în ultimul rând, să le mulțumesc pentru sugestiile și recomandările pe care mi le-au făcut pe parcursul întâlnirilor pe care le-am avut”, a declarat Gheorghe Roman, primarul municipiului de pe Târnava Mare. (A.P.)
    Trimite prin e-mail