miercuri, 4 decembrie 2019

Publicat la 12/04/2019 09:06:00 p.m. de Anonim

Nicolae Neagu: PNL și Guvernul Orban își onorează promisiunile!



Camera Deputaților a adoptat astăzi proiectele de lege inițiate de PNL privind eliminarea supraaccizei la carburanți, a supraimpozitării contractelor de muncă part-time și abrogarea recursului compensatoriu.

Începând cu 1 ianuarie 2020, supraacciza la carburanţi şi supraimpozitarea contractelor de muncă part-time vor fi eliminate.
“În calitate de coinițiator la aceste proiecte, sunt onorat că, astăzi, împreună cu colegii parlamentari PNL, am reușit să eliminăm două măsuri care au scumpit viața românilor! De această victorie, obținută astăzi, ne vom bucura cu toții. Românii vor resimți beneficiile ei începând cu luna ianuarie 2020. La începutul anului viitor,  prețul carburanților se va ieftini și impozitarea contractelor part-time va fi aferentă cu orele efectiv lucrate cum este normal și firesc, să plătești contribuții doar pentru timpul efectiv lucrat!
O altă lege a PNL, care a comasat și solicitarea unei inițiative legislative a USR este abrogarea recursului compensatoriu. Surprinzător, acum și PSD-ul a votat proiectul de lege, chiar dacă acesta era încă din luna februarie în Parlament.
Prin descurajarea infractorilor care au fost favorizați până acum și prin limitarea tuturor consecințelor provocate de această lege, sperăm ca de acum încolo viața și siguranța românilor vor fi o prioritate pentru toți guvernanții.
Le mulțumesc tuturor colegilor din Camera Deputaților care au crezut în ele și au susținut, cu votul lor, proiectele propuse de PNL.
Măsurile reparatorii prevăzute în programul de guvernare al PNL își urmează cursul firesc și împreună vom reuși să câștigăm fiecare bătălie. Vom duce lupta până la capăt, pentru bunăstarea și siguranța românilor, pentru încrederea românilor în instituțiile statului, pentru viitorul României normale!
Măsurile adoptate sunt în beneficiul tuturor românilor!”, a declarat deputatul PNL de Sibiu Nicolae Neagu.
    Trimite prin e-mail