miercuri, 6 noiembrie 2019

Publicat la 11/06/2019 01:30:00 p.m. de Anonim

Pe 10 noiembrie votează Mircea Diaconu, un OM ca TINE! (P.E.)

Alegerile prezidențiale sunt despre tine, familia ta, țara ta. Votul tău înseamnă cuvântul tău pentru viitorul României. Tocmai de aceea, pe 10 noiembrie, votul tău trebuie să meargă acolo unde există viziune, muncă multă, perseverență, responsabilitate, integritate și performanță, trebuie să meargă la Mircea Diaconu, un OM ca TINE, candidat pe care PRO România Sibiu îl susține pentru președinția României.


De ce să îl votezi pe Mircea Diaconu pe 10 noiembrie?
1.Pentru că Mircea Diaconu este un om de cuvânt! Un om care nu are liniște cât timp în țara noastră umblă prea multă obrăznicie și prea mult tupeu. Mircea Diaconu va promova întotdeauna puterea bunei-credințe, a bunului simț, a valorilor umane fundamentale. „Contează foarte mult să știi cine ești, cine îți sunt strămișii, fiindcă abia atunci devii cu adevărat conștient de rolul pe care îl ai în viață!”, susține Mircea Diaconu, candidatul susținut de PRO România Sibiu la alegerile prezidențiale.
2.Pentru că Mircea Diaconu este un om de onoare! Un om care nu are liniște atâta vreme cât românii nu sunt reprezentanți de un președinte care să își înțeleagă rolul. Un președinte ar trebui să semene cu românii, cu oamenii obișnuiți, să arate că îi respectă, că îi pasă de toți, este de părere Mircea Diaconu. „A-ți respecta cuvântul dat față de parteneri este esențial. Partenerii mei sunt cetățenii țării mele”, afirmă Diaconu.
3.Pentru că Mircea Diaconu este un om de omenie! Un om care nu are liniște cât timp românii sunt cetățeni europeni doar cu numele. Să trăim decent nu trebuie să fie un moft sau un privilegiu, este un drept fundamental pe care îl au românii din țară și din străinătate, este de părere Mircea Diaconu. Candidatul independent afirmă cu tărie că „este nevoie să punem umărul împreună la construirea acelui <<Vino-acasă>> care să ajute România noastră”.
4.Pentru că Mircea Diaconu este un om în care îți poți pune încrederea! Un om care nu are liniște atunci când vede că românii se atacă între ei, se ceartă, în loc să își uneasă puterile pentru a aduce liniștea în țara noastră. Noi trebuie să ne construim prezentul și viitorul, așa cum dorim. Nu trebuie să așteptăm ca alții să ne facă viața pe care ne-o dorim, este convingerea lui Mircea Diaconu.
5.Pentru că Mircea Diaconu este un om de acțiune! Un om care nu are liniște când vede că ne dăm cu stângul în dreptul. „E timpul să ne luăm destinul în propriile mâini”, este declarația lui Mircea Diaconu, care afirmă și că fiecare lucru trebuie făcut la timpul lui. Rolul președintelul este să facă să se miște roțile dezvoltării, administrării, guvernării țării, nu să le blocheze.
Toate aceste calități se găsesc la un OM ca TINE! Pe 10 noiembrie TU hotărăști să nu îi lași pe alții să decidă pentru TINE. Pe 10 noiembrie votezi pentru o Românie de nota 10, pentru un președinte cu viziune, care nu are liniște cât lucrurile nu merg bine în România! Pe 10 noiembrie votează Mircea Diaconu!

Comandat de PARTIDUL PRO ROMANIA pentru Alianta „UN OM”, publicat de SC Mesagerul de Sibiu SRL, MFC 31190013
    Trimite prin e-mail