vineri, 8 noiembrie 2019

Publicat la 11/08/2019 08:02:00 a.m. de Anonim

Încă o victorie în campionat


CSM Mediaș a învins fără probleme CSM Miercurea Ciuc, scor 100-80. și a bifat al treilea succes în primele patru etape de campionat.

Partida din Sala Sporturilor a fost una la discreția gazdelor, care au condus ostilitățile în teren în marea majoritate a timpului. CSM Mediaș a condus la limită, scor 22-20, după primele zece minute de joc din partida cu CSM Miercurea Ciuc, pentru ca apoi să se distanțeze pe parcursul actului secund. Formația gazdă a avut un ecart de 14 puncte la pauza mare, care a crescut apoi la 23 puncte la intrarea în decisiv. În ultimele zece minute, a fost rulat tot lotul de jucători, dar chiar și așa medieșenii au câștigat cu 100-80. Titus Nicoară a fost cel mai bun jucător al CSM-ului, reușind 19 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive.

Pas cu pas

„O victorie meritată, zic eu. Am crescut puțin nivelul jocului nostru, chiar și în partida de la Voluntari am început să arătăm mai mult ca o echipă. Mai e mult de lucru până vom ajunge să ne putem bate cu forțele campionatului, dar suntem pe drumul cel bun și felicit băieții pentru această victorie. Deocamdată, pentru perioada aceasta, sunt mulțumit de startul de campionat, pentru victorii. Mai avem de muncit să corectăm unele aspecte ale jocului, care nu mă mulțumesc, dar suntem pe drumul cel bun și pas cu pas vom reuși. Este o echipă nouă, nu putem peste noapte să îi facem să fie campioni”, a declarat antrenorul Mihai Popa. (A.P.)
    Trimite prin e-mail