miercuri, 20 noiembrie 2019

Publicat la 11/20/2019 08:03:00 a.m. de Anonim

Ajutor pentru nevoiași


A început cea de-a doua ediție a unei campanii umanitare în Mediaș și zona de nord a județului.

Alex PÎNTEA

În perioada 14 noiembrie - 14 decembrie, va avea loc cea de-a doua ediție a campaniei umanitare „Îmbrățișează-i pe cei nevoiași”. Din acest an, campania se va desfășura sub egida Asociației „Primește și Dăruiește”, în colaborare cu Centrul Bisericesc „Sfântul Nectarie” Mediaș și este un gest firesc de solidaritate față de persoanele aflate în dificultate.

Obiecte și bani

Campania umanitară „Îmbrățișează-i pe cei nevoiași”, se adresează persoanelor care provin din familii cu o situaţie materială precară, din municipiul Mediaș, satul aparținător Ighișul Nou, precum și din localitățile Târnava, Dârlos și Ațel. Pentru acestea se pot dona alimente neperisabile, jucării, articole vestimentare sau de încățăminte, dar și bani.
„Medieșenii pot dona alimente neperisabile, jucării, articole vestimentare sau încățăminte pentru copii, într-unul din punctele cheie ale campaniei. În alte opt locații vor fi amplasate urne pentru cei care doresc să ajute financiar cu orice sumă de bani. Întrucât campania este destinată și secțiilor de Neonatologie și Pediatrie din Spitalul Municipal Mediaș, medieșenii pot dona scutece, lapte praf, șampon sau șervețele umede”, spune Daniel Dăbăcan, inițiatorul campaniei umanitare.

Unde se poate dona?

Persoanele care doresc să se alăture campaniei pot dona alimente neperisabile, haine, încălțăminute sau jucătorii la sediul Radio Mediaș 725 de pe strada Mihai Eminescu, la Muzeul Gazelor Naturale, la Centrul Bisericesc „Sfântul Nectarie” Mediaș, dar și la Carrefour Market Mediaș. Urne în care se pot dona bani au fost instalate la Romstal Mediaș, Casa Ardeleană, Primăria Ațel, La Capela, Școala Postliceală Auxila Mediaș, Primăria Dârlos, Primăria Târnava, dar și Florăria Orhideea Mediaș.

Partenerii campaniei

Campania umanitară „Îmbrățișează-i pe cei nevoiași” se desfășoară cu sprijinul Techno Tech, Carrefour Market Mediaș, La Capela, Asociația Phoenix Speranța, Casa Ardeleană, Romstal Mediaș, Radio Mediaș, Muzeului Gazelor Naturale, dar și a Centrului Bisericesc „Sfântul Nectarie” Mediaș prin preotul Flaviu Fleșer. S-au alăturat campaniei și primăriile din Târnava, Dârlos și Ațel, Tipografia Tipo Mediensis, Școala Postliceale Auxila Mediaș, Florăria Orhideea, Brutăria Oana & Paul Prod din Șeica Mică, Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Sibiu, Grădinița cu Program Prelungit „Rază de Soare” Mediaș, precum și societatea de transport în comun Meditur.
    Trimite prin e-mail