vineri, 25 octombrie 2019

Publicat la 10/25/2019 03:02:00 p.m. de Redacţie

Pași pentru strategia de dezvoltare a județului Sibiu până în 2030

Consiliul Județean Sibiu a lansat achiziția publică pentru ”Servicii privind elaborarea analizei diagnostic și pentru elaborarea Strategiei de dezvoltare economico-socială a Județului Sibiu – 2021-2030”, document strategic care face obiectul proiectului ”Sustenabilitate. Inovare. Bunăstare. Incluziune socială. Unitate. Sibiu-Strategia 2030”, derulat de Consiliul Județean Sibiu, prin Programul POCA.


Valoarea estimată a serviciilor se ridică la 300.000 lei, iar termenul limită de depunere a ofertelor este 18 noiembrie 2019, ora 15.
Componentele majore ale contractului sunt:
1.Elaborarea analizei diagnostic, pe baza unei cercetări fundamentate pe studiul documentelor strategice, a interviurilor, a consultării publice și efectuării unui sondaj, în domeniile / sectoarele de competență și de interes pentru Județul Sibiu: asistență socială, sănătate, infrastructură (în special dezvoltarea patrimoniului CJS și a căilor de transport – drumuri județene, Aeroport etc.), mediu (în special gestionarea deșeurilor, arii protejate etc.), cultură și culte, turism (inclusiv dezvoltarea și promovarea gastronomiei locale și regionale), sport, tineret, educație specială, cercetare-inovare și specializare inteligentă, competitivitate economică, dezvoltarea resurselor umane și a administrației, cooperare și dezvoltare comunitară.
2.Elaborarea Strategiei de dezvoltare economico-socială a județului Sibiu pentru perioada 2021-2030 în toate domeniile de interes menționate anterior.
De asemenea, tot pentru implementarea proiectului ”Sustenabilitate. Inovare. Bunăstare. Incluziune Socială. Unitate. Sibiu – Strategia 2030”, Consiliul Județean Sibiu va achiziționa ”Servicii de dezvoltare software și aplicații web și dezvoltare servicii de sănătate furnizate online pentru unitățile sanitare/spitale din subordinea Consiliului Județean Sibiu”.
Valoarea estimată a serviciilor este de 138.700 lei, termenul final de depunere fiind 11 noiembrie, ora 15.
Componentele majore ale contractului sunt: portal medical, servicii interfațare aplicație medicală –portal medical, realizarea de site-uri web de prezentare pentru spitale.
    Trimite prin e-mail