miercuri, 16 octombrie 2019

Publicat la 10/16/2019 06:44:00 p.m. de Anonim

Deputatul Nicolae Neagu (PNL): Împreună pentru o Românie normală!


Cred cu tărie, într-un parteneriat stabil, de lungă durată, între Președintele Klaus Iohannis și un guvern PNL, pentru reconstrucția României, pentru binele României și al românilor, spune deputatul PNL de Sibiu Nicolae Neagu.

„Desemnarea președintelui PNL Ludovic Orban, ca premier este un demers care ne onorează dar ne oferă și o mare responsabilitate pentru misiunea grea ce va urma: constituirea unei echipe guvernamentale extrem de bine pregătită,  care de fapt, a fost singura dispusă să își asume această guvernare de tranziție, până la alegerile parlamentare.
Drumul către schimbarea profundă a României a început atunci când PNL a reușit, împreună cu opoziția, să dea jos Guvernul Dăncilă iar reconstrucția României este în acest moment, cel mai important lucru pentru românii care ne-au fost alături.
Ceea ce noi, PNL, am început să clădim pentru o Românie normală, vom putea continua nu într-un singur an, ci într-un mandat întreg și având o majoritate parlamentară.
Sunt sigur că vom avea, din nou, Președintele României de aici de la Sibiu și noi, PNL, vom da o echipă puternică și eficientă! Guvern-Parlament-Autorități locale!
Președintele României Klaus Iohannis candidează la cel de-al 2-lea mandat pentru Președinție, având cel mai mare număr de semnături strânse pentru un candidat la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie 2019, peste 2.200.000 de semnături!
Președintele Klaus Iohannis a luptat în fiecare zi a mandatului său, atât pentru o Românie normală, cât și pentru valorile noastre, de oameni normali care vor să le fie bine aici, în țara lor.
După alegerile prezidențiale, Președintele Klaus Iohannis, are nevoie de parteneri puternici, onești, valoroși și performanți garantând pentru o Românie normală, europeană, democratică și stabilă care să fie respectată pe plan extern și permanent preocupată să încurajeze valorile și performanța, să promoveze și să susțină educația și dezvoltarea economică într-un cadru legal, prietenos și profesionist cu beneficii pentru toți românii!
Ce a reușit Klaus Iohannis pentru Sibiu, atunci când a avut un Consiliul local aproape,  va reuși și cu România când va avea un Guvern – partener, nu ostil, cu care să normalizeze România!
Asta ne-au cerut și cei 62.370 de sibieni care au semnat pentru Klaus Iohannis și asta ne dorim cu toții: o Românie normală!!! Felicitări echipei liberale și mulțumim sibienilor care sunt alături de Președintele Klaus Iohannis!
În 26 mai 2019, 6,5 milioane de români au spus DA la referendumul convocat de Președintele României!
Vor spune și mai mulți DA, pentru președintele Klaus Iohannis, la alegerile prezidențiale din 10 și 24 noiembrie 2019!”, arată deputatul PNL de Sibiu Nicolae Neagu, într-un comunicat remis presei.

    Trimite prin e-mail