joi, 17 octombrie 2019

Publicat la 10/17/2019 07:30:00 a.m. de Anonim

17.10.2019 - Cine este sibianul Dan Barna, candidatul USR PLUS la Președinția României? (P.E.)



La finalul lunii noiembrie, sibianul Dan Barna poate deveni primul președinte al României care vine din economia reală. A fost antreprenor peste 15 ani în domeniul fondurilor europene înainte de a se implica în politică, pentru a contribui la schimbarea și dezvoltarea țării.

Dan Barna candidează la Președinția țării din partea USR PLUS pentru că vrea să reconstruiască încrederea oamenilor în România. Timp de 30 de ani, proiectele de țară ale vechii clase politice au fost făcute în birouri închise, fără să ia în considerare nevoile reale ale oamenilor. Nu ne mai permitem asta. Nu ne mai permitem să pierdem încă 5 ani și 2 milioane de oameni până să înțelegem că ne pierdem viitorul odată cu migrația tinerilor.
„E timpul să vorbim despre soluții concrete, despre măsurile necesare pentru a ieși din cercul vicios al sărăciei și corupției. Vă prezint 10 proiecte pentru România, 10 priorități pentru mine ca viitor președinte în următorii ani. Acestea au fost gândite și enunțate alături de Dacian Cioloș și împreună cu o echipă de specialiști din ambele partide. E ușor să faci promisiuni. Adevărata provocare este să faci reformele necesare pentru a dezvolta țara și pentru a crește calitatea vieții tuturor Românilor. Românii nu pleacă pentru că-și doresc o altă țară. Ei iși doresc un alt fel de stat.
Putem să-l clădim aici? Categoric, da.”, precizează sibianul Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la Președinția României.
Cele 10 priorități ale lui Dan Barna pentru reforma statului sunt:
1. Fără Penali în Funcții Publice
2. Bani mai mulți pentru Educație
3. O nouă lege a Sănătății
4. Management profesionist pentru finalizarea autostrăzilor
5. Economie fără birocrație
6. Pădurile, resursă strategică națională
7. Zero taxe pe sărăcie
8. O singură națiune, în țară și în Diaspora
9. Stabilitate pentru Apărare
10. Stop criminalității
Cele 10 propuneri, proiectele cu care ne punem țara pe roate și reparăm după dezastrul guvernării PSD  se pot găsi pe site www.danbarnapresedinte.ro.
Împreună le putem face să devină realitate.
Statul trebuie reclădit după nevoile oamenilor. Și condus de un Președinte care contează, vrea și poate să rezolve crizele politice astfel încât țara să fie guvernată în interesul cetățenilor. Un Președinte care are un cuvânt de spus în respectarea angajamentelor pentru reforma și finanțarea educației, sănătății, infrastructurii critice, a politicilor sociale, a apărării și siguranței pentru toți românii - din țară și din diaspora.
Promisiunea lui Dan Barna este simplă: Voi lupta cu toată energia pentru a scoate România din ghearele corupției, ale nepăsării și ale incompetenței vechilor politicieni. Opțiunea este Alianța USR PLUS. Am scris istorie pe 26 mai, continuăm cu 10 și 24 noiembrie!
Publicitate electorală

Publicat de SFG PRESS SRL, la comanda Partidului Uniunea Salvati Romania (parte a aliantei electorale "Alianta 2020 URS PLUS", cod unic de identificare 31190011
    Trimite prin e-mail