joi, 19 septembrie 2019

Publicat la 9/19/2019 11:24:00 a.m. de Anonim

Teste utile cu Dinamo



Un rezultat de egalitate și o înfrângere. Acesta a fost bilanțul pentru CSM Mediaș, în primele două jocuri de verificare disputate înaintea startului sezonului de baschet masculin.

Formația lui Mihai Popa și Dan Popa a întâlnit de două ori Dinamo Știința București, în zilele de vineri și sâmbătă. Prima partidă a început sub semnul echilibrului înregistrat pe parcursul sfertului întâi, pentru ca apoi formația gazdă să se distanțeze pe tabela de marcaj în sfertul al doilea. Repriza a doua a fost simetrică, cu un sfert trei echilibrat și un decisiv dominat de Dinamo, care a câștigat în cele din urmă cu 95-65. Cel mai bun marcator al CSM-ului a fost Nikola Siladji, cu 12 puncte, la care a mai adăugat două recuperări și două pase decisive. Jacob Gibson și Titus Nicoară au marcat ambii câte 11 puncte.
Cele două formații s-au reîntâlnit sâmbătă, iar de această dată partida s-a încheiat la egalitate, scor 81-81. Cei doi tehnicieni au decis să nu se mai dispute prelungiri. CSM a câștigat primul sfert cu 23-16, iar la pauza mare s-a intrat cu scor egal, 45-45. Confruntarea a început cu echipa vizitatoare la conducere, câștigând actul inaugural cu scorul de 16-23. Repriza a doua a fost și ea echilibrată, fiecare echipă reușind să câștige câte un sfert la un punct diferență. Nikola Siladji a fost din nou cel mai bun marcator al CSM-ului, cu 17 puncte, opt recuperări și două pase decisive. Jacob Gibson a terminat partida cu 17 puncte, două recuperări și două pase decisive, în timp ce Octavian Popa Calotă a contabilizat 12 puncte, o recuperare și cinci pase decisive. (A.P.)

    Trimite prin e-mail