joi, 19 septembrie 2019

Publicat la 9/19/2019 11:22:00 a.m. de Anonim

Show culinar în Greweln



Douăsprezece echipe au participat, sâmbăta trecută, la concursul internațional de gătit „Bucătarii Civitas Mediensis“.

Manifestarea organizată de Asociația Internațională a Polițiștilor (AIP) - secția română, Regiunea 1 Sibiu, în parteneriat cu Primăria Mediaș, s-a desfășurat pentru prima dată la Hanul Greweln.
Polițiști-bucătari din România, Republica Moldova, Ungaria și Serbia și-au demonstrat abilitățile în domeniul culinar, iar produsele gătite de aceștia au fost jurizate de o echipă de specialiști în gastronomie.
„A fost a treia ediție a acestui eveniment, primele două fiind organizate la Muzeul Municipal. Anul acesta am venit la Hanul Greweln, într-o locație mai potrivită, mai plăcută, mai accesibilă tuturor. Sibiul fiind în acest an Regiune Gastronomică Europeană, sigur că ne-am înscris și noi în trendul acestei activități. Evenimentul a fost cuprins mai demult în programul nostru de lucru. Anul acesta am avut 12 echipe, două din Ungaria și câte una din Serbia și Republica Moldova, în timp ce restul au fost formate din colegi de-ai noștri de la Aiud, Brașov sau Axente Sever. De asemenea, am avut o echipă din Mediaș, însă în afara concursului“, a declarat Marian Dumbrean, președintele AIP - secția română, Regiunea 1 Sibiu. (A.P.)
    Trimite prin e-mail