joi, 12 septembrie 2019

Publicat la 9/12/2019 06:52:00 a.m. de Anonim

Proiect pilot pe Sinaia


Primăria Mediaș a amenajat un loc de joacă modern pentru copii pe strada Sinaia din cartierul Gura-Câmpului.

Valoarea investiției se ridică la 110.000 lei, bani care provin de la bugetul local.
Complexul de joacă de pe strada Sinaia a fost amenajat pe un covor de tartan și cuprinde patru tobogane, două hinte, un leagăn, două ansambluri cu mese și scaune pentru copii, bănci și coșuri de gunoi. Totodată, a fost amenajată și zona verde cu rulouri de gazon, sistem de irigat, arbori și arburști. Medieșenii care locuiesc în zonă sunt încântați de modul în care arată acum locul de joacă, dar spun că acesta trebuie și întreținut corespunzător. 

Proiectul este unul pilot, iar municipalitatea intenționează să realizeze unele similar și în alte cartiere ale orașului.
„Pe lângă lucrările mari pe care le derulăm în oraș pentru modernizarea infrasctructurii rutiere, a spitalului, a Policlinicii sau a instituțiilor de învățământ, administrația publică locală alocă fonduri importante și pentru amenajarea zonelor verzi, dar și a locurilor de joacă pentru copii. Pe strada Sinaia avem un proiect pilot pentru un loc de joacă pentru copii și pot să vă spun că în urma discuțiilor pe care le-am avut în zonă, oamenii în marea lor majoritate sunt mulțumiți de investiția făcută. Îi asigur pe această cale pe toți medieșenii că astfel de proiecte vom derula și în alte locuri ale orașului”, spune primarul Gheorghe Roman. (A.P.)


    Trimite prin e-mail