joi, 12 septembrie 2019

Publicat la 9/12/2019 06:48:00 a.m. de Anonim

Crosul Bucuriei


Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională Mediaș, în parteneriat cu Primăria municipiului de pe Târnava Mare, organizează și anul acesta Crosul Bucuriei.

Evenimentul ajuns la ediția a IV-a va avea loc în data de 28 septembrie, la Barajul Ighiș. Sub deviza „Contribuie la bucuria celor din jurul tău prin simpla ta participare la Crosul Bucuriei”, toți amatorii de mișcare sunt așteptați să parcurgă o distanță de 2 kilometri, fie în alergare, fie pe jos. Crosul va fi unul atipic, fără clasamente și timpi, cu mesaje motivaționale de-a lungul traseului și cu premierea tuturor participanților. Efortul participanților va fi răsplătit cu medalii, diplome de participare, participarea la tombolă și multă bucurie.
„Prin toate activitățile desfășurate în cadrul competiției se urmărește socializarea, dar și educarea pentru o viață sănătoasă, trăind totodată experiențe inedite într-un cadru natural. Pe lângă cultivarea respectului față de mediul înconjutător, participanții - indiferent de vârstă -  vor fi puși în situația de a-și cunoaște și chiar depăși propriile limite. Participarea numeroasă a copiilor însoțiți de părinți și bunici la edițiile anterioare ale crosului, ne-a demonstrat că sportul nu are vârstă, iar bucuria de a fi împreună a fost premiul cel mare la finalul unei activități outdoor”, a declarat Daniela Hălmaci, directorul CITO Mediaș. (A.P.)
    Trimite prin e-mail