miercuri, 25 septembrie 2019

Publicat la 9/25/2019 08:34:00 p.m. de Anonim

Klaus Iohannis - are experiență, inspiră încredere, oferă siguranță și stabilitate. Mărturii de campanieEste un adversar de neclintit al PSD, reprezintă cu cinste România în plan extern, luptă împotriva corupției și reprezintă convingerea că România se poate transforma într-o țară normală, în care totul să funcționeze așa cum trebuie.

Acestea sunt o parte din argumentele celor peste 2,2 milioane de români care au semnat pentru candidatura lui Klaus Iohannis.

A blocat PSD de fiecare dată

Președintele Iohannis are statura, credibilitatea, respectul și atitudinea potrivite pentru un șef de stat. Este un om politic echilibrat, care respectă valorile morale, legea și ordinea constituțională. Are experiență, inspiră încredere și oferă siguranță și stabilitate, acestea sunt calitățile găsite de sibieni președintelui în funcție.
Klaus Iohannis a demonstrat eficiență, putere de luptă și o rezistență de neclintit în apărarea valorilor democratice și a drepturilor și libertăților individuale, sunt de părere cei peste 60 de mii de sibieni care au girat prin semnătura lor candidatura lui Klaus Iohannis la Președinția României.
Ce îl recomandă pe Iohannis pentru un nou mandat? A fost întotdeauna de partea românilor în lupta cu o majoritate parlamentară care a guvernat doar pentru interesul propriu al liderilor de partid și al clientelei politice. Liberalii și președintele au dus una dintre cele mai dure lupte politice din ultimii 30 de ani, spun sibienii.
Klaus Iohannis a bătut PSD de fiecare dată și o poate face în continuare pentru apărarea intereselor românilor, aceasta este convingerea oamenilor. ”România a fost într-o stare de asediu nedeclarată. Democrația și Statul s-au aflat sub asaltul permanent al PSD care a avut un singur scop: acapararea României prin pârghii legislative, paralizarea instituțiilor, cu obiectivul de a sprijini planurile infractorilor aliniați în spatele liderilor lor”, spune președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan.

Mediașul, alături de Klaus Iohannis

Iohannis încurajează performanța și promovează competența și integritatea în societate și în funcțiile publice. Știe ce trebuie să facă pentru a aduce România la normalitate, este opinia miilor de medieșeni care au semnat pentru Klaus Iohannis. ”Este președintele de care România are nevoie în continuare. El poate da perspectiva și direcția corectă țării. Cu toții ne dorim o Românie normală, iar în președintele Iohannis avem certitudinea că ne-o poate oferi”, susține primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman.
    Trimite prin e-mail