miercuri, 11 septembrie 2019

Publicat la 9/11/2019 08:54:00 p.m. de Anonim

Festival de vin și gastronomie



Au început pregătirile pentru Weinfest Mediaș 2019.

Cea de-a doua ediție a festivalului de vin și gastronomie va avea loc în perioada 20-22 septembrie, în Piața Regele Ferdinand I. Organizatorii sunt Asociația Culturală Pusteblume Mediaș, Asociația Locului Natal și Asociația Ardealul Mediaș în parteneriat cu Primăria municipiului de pe Târnava Mare.

Bătrânul Turrepitz, maestru de ceremonii!

Mediașul își va revendica, în a doua jumătate a lunii septembrie, numele de „Vechea Metropolă de vin a Transilvaniei“. Weinfest Mediaș 2019 se va desfășura avându-l ca amfitrion pe Turrepitz, paznicul cetății din Turnul Trompeților. În calitate de gazdă, în cele trei zile de festival, acesta îi va invita pe participanți la degustări de la crame renumite, masterclass-uri de vin, mâncare deosebită gătită de chefi de renume internațional, producători locali, muzică live și multe alte surprize.

Ștampilă specială

În ziua de 20 septembrie, toate trimiterile poștale vor purta ștampila de zi omagială Weinfest Medias 2019. Inițiativa i-a aparținut colecționarului medieșean Liviu Pintican și a fost dusă la îndeplinire cu sprijinul Federației Filatelice Române și al Asociației Filateliștilor din județul Sibiu. Ștampilă de zi omagială Weinfest Medias 2019 va fi disponibilă la Oficiul Poștal numărul 1 din vecinătatea gării Mediaș. (A.P.)
    Trimite prin e-mail