miercuri, 11 septembrie 2019

Publicat la 9/11/2019 08:56:00 p.m. de Anonim

Echipa de baschet a CSM Mediaș și-a anunțat obiectivele


Medieșenii vor mai mult!

Alex PÎNTEA

O clasare mai bună decât sezonul trecut și mai mulți spectatori la sală printr-un baschet de calitate. Acestea sunt obiectivele secției de baschet a Clubului Sportiv Municipal Mediaș pentru sezonul 2019-2020 care va începe în luna octombrie.

Apel pentru suporteri

Primarul Gheorghe Roman s-a întâlnit zilele trecute cu antrenorii echipei de baschet a CSM Mediaș. Scopul ședinței a fost acela de a discuta despre sezonul care urmează să înceapă. Anul acesta, echipa beneficiază de un buget mai mare decât anul trecut, iar obiectivul implicit este o clasare mai bună. „Am avut o întâlnire cu antrenorii de baschet ai Clubului Sportiv Municipal și sigur că l-am invitat la această întâlnire și pe Octavian Șerban, un om apropiat de baschet, un om apropiat de sport, un om pe care eu îl prețuiesc foarte mult și sunt sigur că toți care fac baschet în Mediaș au multe de învățat de la dânsul. Din discuțiile pe care le-am avut, am ajuns la concluzia că obiectivele clubului sunt un pic mai mari decât anul trecut. Noi nu am făcut altceva decât să susținem și în acest an clubul și sigur, în special, secția de baschet. Nu pot decât să îi invit pe medieșeni să fie aproape de echipa de baschet, să meargă la meciuri și, chiar dacă nu vor fi toate rezultatele așa cum ne dorim, adică pozitive, să aibă încredere că fiecare dintre noi încearcă să își facă datoria”, a explicat Roman.

Echipa are continuitate

La întâlnirea de la sediul Primăriei a fost prezent și antrenorul emerit Octavian Șerban. Acesta a apreciat că este foarte important că orașul are în continuare o echipă de baschet. „Mă bucură faptul că, de fiecare dată când se vorbește de baschet, îmi aduc aminte de faptul că echipa noastră de baschet merita să își continue activitatea și cea de seniori, nu numai juniorii de la Clubul Sportiv Școlar. De aceea vreau să îi mulțumesc domnului primar și de fiecare dată îi mulțumesc că avem această echipă de baschet datorită dânsului, pentru că nu este ușor să iei o hotărâre ca să poți să aloci niște bani pentru această echipă. Vreau să-i mulțumesc și pentru faptul că suntem în al treilea an și bugetul a crescut de la an la an”, a declarat Octavian Șerban.

Creștere constantă

La rândul său, antrenorul Mihai Popa consideră că echipa a crescut și continuă să facă acest lucru. Tehnicianul crede că în acest sezon nivelul de exprimare al echipei va fi unul superior comparativ cu sezonul trecut. „Pe această cale aș dori să-i mulțumesc primarului Gheorghe Roman pentru că am putut continua acest proiect pe care l-am înființat acum trei ani și vom crește de la an la an, pas cu pas, nu cu pași mari și grăbiți, cu pași mărunți. Creștem de la an la an, atât ca și buget, eu sper ca și valoare și în același timp vom avea niște jocuri mult mai bune în actualul sezon”, promite Mihai Popa.
    Trimite prin e-mail