miercuri, 28 august 2019

Publicat la 8/28/2019 11:30:00 a.m. de Anonim

Panouri de protecție a trotuarelor pe încă patru străziMunicipalitatea continuă montarea de panouri de protecție a trotuarelor.

În zonele cele mai circulate sunt amplasate panouri din tablă de oțel cu stema Mediașului, iar în rest panourile au aspectul literei M stilizate. Programul a început anul trecut pe Șoseaua Sibiului, în zona podului CFR, pe străzile Mihai Viteazu, Cloșca și Păcii. Anul acesta a demarat etapa a doua, în cadrul căreia se vor monta panouri pe o lungime de aproximativ un kilometru. Străzile cuprinse în contract sunt Hermann Oberth, 1 Decembrie, Avram Iancu și Mihai Viteazu pe porțiunea dintre Casa Armatei și strada Târnavei.
„Anul trecut am început un program de înlocuire a protecțiilor existente în zona trotuarelor. Ținând cont de faptul că în general oamenii sunt mulțumiți de această investiție pe care am realizat-o, am început pe parcursul acestui an etapa a doua. Până în data de 1 decembrie vom reuși să amenajăm strada Hermann Oberth, strada 1 Decembrie, strada Avram Iancu și strada Mihai Viteazul. Valoarea investiției se ridică la aproximativ 500.000 lei și eu sper ca și această lucrare să fie pe placul cât mai multor medieșeni”, spune primarul Gheorghe Roman. (A.P.)
    Trimite prin e-mail