joi, 22 august 2019

Publicat la 8/22/2019 07:43:00 a.m. de Anonim

Artere modernizate în Vasia


Trei dintre cele patru străzi din cartierul Vasia aflate într-un proces de modernizare sunt aproape gata. 

Este vorba despre străzile Castanilor, Octavian Goga și Toma Ionescu. Strada George Topîrceanu va fi și ea finalizată anul acesta.

Urmează strada Gheorghe Pop de Băsești

În toamna anului trecut, municipalitatea a demarat programul de modernizare a străzilor Castanilor, Toma Ionescu, Octavian Goga și George Topârceanu, finanțat de la bugetul local cu suma de 2,5 milioane de lei. Trei dintre acestea sunt aproape gata, după ce au fost amenajate trotuarele, iar sistemul rutier a fost reabilitat. De asemenea, pe strada George Topârceanu se va reabilita sistemul rutier, se vor amenaja trotuarele, dar și locuri de parcare noi, respectiv se vor derula lucrări de introducere a rețelei de canalizare pluvială.
„În urmă cu aproximativ un an de zile am început lucrările de modernizare a cartierului Vasia. După cum se poate observa, pe trei străzi ne apropiem de finalizarea acestor investiții. Este vorba despre străzile Castanilor, Toma Ionescu și Octavian Goga. Urmează strada George Topîrceanu și sigur că anul viitor vom începe lucrările și pe strada Gheorghe Pop de Băsești. Apreciez că până la sfârșitul acestui an, pe strada George Topîrceanu investiția se va apropia de final. Valoarea totală a lucrărilor pe care le desfășurăm în acest cartier este aproximativ 2,5 milioane de lei. Toți banii provin de la bugetul local al municipiului Mediaș”, a afirmat primarul Gheorghe Roman. (A.P.)
    Trimite prin e-mail