miercuri, 10 iulie 2019

Publicat la 7/10/2019 09:21:00 p.m. de Anonim

Performerii Mediașului


Adrian Ioan Ivan, de la Colegiul Școala Națională de Gaz, a obținut cea mai mare medie din municipiul Mediaș, la examenul de bacalaureat.

Alex PÎNTEA

Tânărul va studia informatica în limba engleză la Cluj-Napoca, iar apoi își dorește să lucreze în domeniul IT. SNG Mediaș a avut anul acesta cele mai bune trei medii la Bacalaureat. Adrian Ioan Ivan cu 9,75, Denisa Maria Tincă cu 9,73 și Andrei Ștefan Foisaș cu 9,65 au fost performerii examenului din acest an.

Muncă răsplătită

„A fost un subiect foarte OK, ceva ce mă așteptam. Nu pot spune că a fost de dificultate ridicată, a fost exact cum trebuie să fie. M-am bucurat foarte tare când am aflat rezultatul, iar apoi în momentul în care am văzut că am cea mai mare notă din Mediaș. Am muncit destul de mult în acești patru ani, m-am concentrat foarte tare pe școală și m-am pregătit. Vreau să merg la Facultatea de Informatică în Cluj-Napoca, aș vrea să studiez în limba engleză, iar după aceea să lucrez în domeniul IT“, a explicat Adrian Ioan Ivan, absolventul care a obținut cea mai mare notă la bacalaureat dintre elevii medieșeni.
Anul acesta, Școala Națională de Gaz Mediaș, a avut promovabilitatea generală - în care intră și elevi din anii trecuți - de 91%, iar promovabilitatea pentru promoția curentă a fost de 95,53%, cea mai bună dintre liceele medieșene.
    Trimite prin e-mail