joi, 25 iulie 2019

Publicat la 7/25/2019 10:47:00 p.m. de Anonim

Alcool la volanDoi medieșeni s-au ales cu dosare penale, după ce s-au urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice.

În primul caz, duminică dimineața, în jurul orei 1.30, pe strada Govora, a fost depistat la volan un tânăr în  vârstă de 30 ani, care prezenta o concentrație de 0,51 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Tot duminică, dar în jurul orei 23.30, pe Șoseaua Sibiului, un șofer în vârstă de 28 de ani a fost găsit conducând un autoturism cu o alcoolemie de 0,68 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Celor doi șoferi le-au fost întocmite dosare de cercetare privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
42 conducători auto au rămas fără permis în ultimul sfârșit de săptămână pe șoselele din județul Sibiu. În perioada 19 – 21 iulie, polițiștii sibieni au desfășurat o amplă acțiune de combatere a conducerii autovehiculelor de către șoferi aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive. Astfel, au fost constatate 29 de infracțiuni la regimul circulației, au fost reținute 42 de permise de conducere, dintre care 24 pentru conducere sub influența alcoolului și au fost aplicate 530 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 150.000 lei. Acțiunile polițiștilor vor continua și în perioada următoare în scopul prevenirii producerii accidentelor rutiere de către șoferi aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive. (A.P.)
    Trimite prin e-mail