miercuri, 10 iulie 2019

Publicat la 7/10/2019 08:59:00 p.m. de Anonim

Accident cu trei răniți

Luni seara s-a produs un accident de circulație pe Drumul Național 14, între localitățile Brateiu și Ațel, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers.

Un bărbat în vârstă de 40 ani, din Harghita, aflat la volanul unui microbuz de marfă, nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar în fața sa. În urma impactului, șoferul autoturismului, în vârstă de 71 de ani, pasagera de 66 ani, dar și un copil de 9 ani, au fost transportați la spital, conștienți. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu și un echipaj SAJ Mediaș.
„Un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu a intervenit de urgență pe Drumul Național 14, între localitățile Brateiu și Ațel la un accident rutier între două autoturisme. În accident au fost implicate trei persoane, dintre care un copil. Un bărbat de aproximativ 71 de ani cu escoriații a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Mediaș. Un echipaj SAJ, venit în sprijin a acordat îngrijiri medicale unui copil și unei femei pe care le-au transportat de asemenea la CPU Mediaș“, a precizat sublocotenentul Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. (A.P.)
    Trimite prin e-mail