miercuri, 10 iulie 2019

Publicat la 7/10/2019 09:01:00 p.m. de Anonim

A treia ediție a Cupei Aprov a promovat sportul și prietenia



Competiție reușită! Cupa Aprov la minifotbal a reunit la start zece echipe din municipiul Mediaș.

Alex PÎNTEA

Echipa STAS a câştigat cea de-a treia ediţie a acestei competiții de minifotbal. Aceasta a învins în finala mare echipa LUEMMA. Echipele Primăriei Mediaș și Poliției Mediaș au împărțit treapta a treia a podiumului. Cupa Aprov s-a desfăşurat sâmbăta trecută în cadrul bazei sportive Gaz Metan.



Meciuri disputate

Zece echipe s-au întrecut, la sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul celei de-a treia ediţii a Cupei Aprov. Acestea au fost împărţite în două grupe și s-a jucat în sistem fiecare cu fiecare. În faza semifinalelor s-au calificat STAS, Primăria Mediaș, LUEMMA și Poliția Mediaș, iar finala a pus față în față echipele STAS și LUEMMA. După un joc disputat, STAS a triumfat și a intrat în posesia trofeului. „Cupa Aprov la minifotbal, ediția a III-a, s-a desfășurat sâmbătă, 6 iulie, la Baza Sportivă Gaz Metan și a reunit la start nu mai puțin de zece echipe.  Scopul competiției este de a promova sportul și de a celebra prietenia și atitudinea fair-play. În urma meciurilor disputate, echipa STAS s-a impus în finală în fața celor de la LUEMMA, în timp ce Primăria Mediaș și Poliția Mediaș au împărțit locul 3. Este a doua victorie pentru STAS la Cupa Aprov, după ce a câștigat și prima ediție. Felicitări câștigătorilor și tuturor echipelor participante!“, a declarat Nicolae Nicon, directorul general al societății Aprov.

Premii pentru participanți

Organizatorii au pregătit premii pentru toate echipele participante, oferite cu ajutorul colaboratorilor companiei. De asemenea, au fost premiați cel mai bun jucător dar și cel mai bun portar al competiției. Astfel, cel mai bun jucător a fost desemnat Andrei Ilaș, iar Christian Szambati a primit titlul de cel mai bun portar. Cea de-a treia ediție a Cupei Aprov a fost astfel o reușită pe toate planurile. „Competiția care s-a desfășurat sâmbăta trecută s-a bucurat de sprijinul mai multor parteneri, fiecare oferind premii echipelor participante. Este vorba despre CESAL, BRAVO, KOBER, POLICOLOR, DURAZIV, HOLCIM, IMCOP, FRIA TECHNIC WELD, FERRO, BRAMAC, MELINDA INSTAL, TEMAD și VALROM. Au existat și două premii speciale pentru performerii competiției.  Astfel, Ilaș Andrei a fost desemnat cel mai bun jucător, în timp ce premiul pentru cel mai bun portar i-a fost acordat lui Szambati Christian. Competiția devine încet, dar sigur una de tradiție“, a mai spus Nicolae Nicon.


    Trimite prin e-mail