luni, 3 iunie 2019

Publicat la 6/03/2019 02:35:00 p.m. de Anonim

Medalie de bronz pentru sportivii medieșeni la Gimnaziadă


Județul Sibiu a fost reprezentat de Școala Gimnazială „Cireșarii“ din Mediaș la faza națională a Gimnaziadei la tenis de masă, organizată de Inspectoratul Școlar Constanța la Izvorani-Ilfov.


Medieșenii Beatrice Hila, Cristian Cîndea, Mara Moca, Daria Drăgan și Bogdan Drăgan au obținut medalia de bronz.
„Am fost repartizați în grupa II, cu Bistrița, Giurgiu și Bacău. Am terminat grupa pe locul 2, având două victorii, cu Bacău și Giurgiu, și o înfrângere cu Bistrița. În semifinală am întâlnit echipa din Constanța, unde am pierdut cu scorul de 2-0. În finala pentru locurile 3-4, am întâlnit echipa din Craiova, pe care am învins-o cu scorul de 2-1“, a declarat profesorul Flaviu-Cătălin Bălăceanu.
La competiția de la Izvorani au participat echipele: L.P.S. „Nicolae Rotaru“ Constanța, Școala Gimnazială „Acad. Marin Voiculescu“ Giurgiu, Școala Gimnazială „Tristan Tzara“ Bacău, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu“ Arad, Școala Gimnazială „Traian“ Craiova, Școala Gimnazială „Cireșarii“ Mediaș, Școala Gimnazială nr. 2 București și Școala Gimnazială „Avram Iancu“ Bistrița.
„Felicit elevii şi profesorii care au participat la finalele competiţiilor naţionale şcolare Olimpida Naţională a Sportului Şcolar şi Olimpiada Gimnaziilor şi doresc să relifez faptul că, în ultimii 5 ani, aceste participări s-au materializat în medalii de aur, argint şi bronz“, a precizat Mircea Galață, inspectorul școlar de specialitate.
    Trimite prin e-mail