miercuri, 26 iunie 2019

Publicat la 6/26/2019 08:37:00 p.m. de Anonim

Festivalul berii revine în centrul orașului


Polul distracției se mută timp de trei zile la Mediaș! Festivalul Berii revine în forță și deschide distracția începând de vineri, 28 iunie.

Primăria și Consiliul Local al municipiului Mediaș, în colaborare cu societatea Autentic Events, îi invită pe medieșeni și pe turiști, cu mic, cu mare, în Piața Corneliu Coposu, pentru trei zile incendiare. „Propunem tuturor locuitorilor și nu numai un festival încărcat de voie bună, distracție, multe surprize și concerte în fiecare seară. Festivalul berii aduce trei zile pline de energie pozitivă, activități recreative, distracție, concerte și momente pentru întreaga familie. Anul acesta, petrecerea și voia bună vor fi asigurate de artiști și muzică de calitate, spectacole excepționale la scenă deschisă, degustări de mâncăruri delicioase, de notă maximă, bere rece și multă, în mii de butoaie, show-uri excepționale și cel mai mare și frumos parc de distracții pentru cei mici. Vă promitem un week-end plin de distracție!“, anunță organizatorii evenimentului, într-un comunicat.

Încinși cu muzică, răcoriți cu bere

Vineri, 28 iunie, se dă startul distracției, alături de tinere talente ale folclorului românesc, cu artiștii: Valentin Sanfira, Bogdan Cioranu, Codruța Rodean și Ovidiu Homorodean. Pe scenă va urca, apoi, Mario Fresh, pentru ca seara, pe răcoare, atmosfera să fie încinsă de DJ Killer și Mc Anuryh. Sâmbătă, 29 iunie, berea curge din nou din belșug, iar show-ul continuă în același ton, cu îndrăgiții și talentații artiști Aurelian Suciu și Ionela Moruțan. „Vom continua cu un megarecital Bibi, iar glorioasa trupă Proconsul va încinge la maxim seara de sâmbătă. Vom încheia seara în ritm de dans cu DJ Killer și Mc Anuryh. Deschidem ziua de duminică, 30 iunie, alături de ansamblul folcloric Purtata, vom continua cu un program de muzică populară de petrecere oferit de Cosmina Fulea și Aurica Bacea, după care trupa Dinamic ne va încânta cu un deosebit concert“, au mai precizat organizatorii. Marea surpriză a serii de duminică va fi un recital extraordinar susținut de  Adriana Antoni și taraful ei.

Intrarea liberă

Pe lângă toate aceste surprize, în Piața Corneliu Coposu vor fi prezenți zeci de comercianți veniți din toate colțurile țării, ce vă vor oferi cele mai gustoase bucate, cărnuri aromate, preparate proaspete și gustoase, produse tradiționale românești, deserturi delicioase, plăcinte și cozonaci pufoși, înghețată, gogoși, clătite, kurtos kalacs, papanași cu dulcețuri fine și multe alte bunătăți. Nu vor lipsi nici meșterii populari prezenți la eveniment cu exponate lucrate manual, artizanat de Corund, ceramică, hand-made, produse textile sau marochinărie. „Râuri de bere, muzică bună, specialități culinare delicioase. Așadar, în perioada 28-30 iunie, nu vă faceți planuri și alegeți Festivalul Berii Mediaș 2019, pentru zile de vară pline de viață!“, este îndemnul organizatorilor. Intrarea la eveniment este liberă.
    Trimite prin e-mail