miercuri, 8 mai 2019

Publicat la 5/08/2019 10:04:00 a.m. de Anonim

Eveniment festiv în cinstea vârstnicilor din municipiul Mediaș


116 cupluri de aur au fost premiate de către Primăria Mediaș, pentru cei 50 ani de căsătorie.


Alex PÎNTEA

Evenimentul festiv s-a desfășurat la sfârşitul săptămânii trecute la restaurantul Noi’s. Cuplurile de aur au primit câte o diplomă de excelenţă, dar şi suma de 600 lei, în urma unei hotărâri adoptate de Consiliul Local Mediaş. Organizatorii au pregătit pentru participanți și un program artistic. Aceștia au avut parte și de o sesiune foto, dar și de alte surprize.

Clipe de bucurie

„În urmă cu trei ani, am luat decizia, alături de colegii mei, ca pe lângă premiile pe care le oferim cuplurilor care au împlinit cincizeci de ani de căsătorie, să oferim şi această petrecere. Mă bucur că sunt atât de mulţi medieşeni care au împlinit cincizeci de ani de căsătorie, de asemenea am fost fericit să văd că atât de mulţi oameni au răspuns invitaţiei noastre. Nu pot decât să le mulţumesc pentru ceea ce au făcut pentru oraş, să le doresc sănătate, să aibă parte de fericire şi de cât mai multe împliniri”, a explicat Gheorghe Roman, primarul municipiului de pe Târnava Mare.



Acţiune de tradiţie

Premierea cuplurilor de aur a devenit o acţiune de tradiţie în ultimii ani la Mediaş. Pe lângă acestea, municipalitatea premiază tot de două ori pe an şi persoanele care împlinesc vârsta de 80 de ani. Acestea primesc o diplomă şi o sumă de bani, în semn de preţuire şi respect.
    Trimite prin e-mail