joi, 23 mai 2019

Publicat la 5/23/2019 11:33:00 a.m. de Anonim

Dansatori premiați



Membrii Ansamblului Folcloric „Florile Visei“ din Șeica Mare au câștigat premiul I la festivalul-concurs de folclor „Așa-i jocul pe la noi“, desfășurat zilele trecute la Arad.

Evenimentul internațional, ajuns la ediția a XXIV-a, a avut loc în perioada 17-19 mai, fiind organizat de Consiliul Județean Arad, Centrul Cultural Județean Arad, Inspectoratul Școlar Județean Arad și Palatul Copiilor din Arad.

Talent recunoscut

În numele administrației locale, primarul comunei Șeica Mare, Nicolae Șușa, a ținut să-i felicite pe tinerii artiști locali, coordonați de către Aura și Florin Dragotă, pentru rezultatul obținut la această competiție. „Ne bucurăm foarte mult că ansamblul «Florile Visei» duce în toată țara renumele comunei Șeica Mare. Primăria și Consiliul Local susțin asociația «Florile Visei» și iată că talentul și munca tinerilor noștri este recunoscută la nivel național și chiar internațional. Pe această cale, le mulțumim pentru tot ceea ce fac și le dorim mult succes pe mai departe!“, a transmis Nicolae Șușa.

56.000 lei pentru cultură și sport

Totodată, Primăria Șeica Mare invită persoanele fizice și juridice fără scop patrimonial, respectiv asociațiile și fundațiile constituite conform legii care îndeplinesc condițiile prevăzute de Legea nr. 35/2005, să-și depună ofertele în scopul atribuirii contractelor de finanțare nerambursabilă pentru acțiuni în domeniul culturii, sportului sau cultelor. „Am alocat de la bugetul local, anul acesta, suma de 56.000 de lei pentru aceste acțiuni nonprofit, respectiv 20.000 lei pentru cultură, 30.000 lei pentru sport și 6.000 lei pentru culte. Termenul limită pentru depunerea proiectelor la registratura Primăriei este vineri, 24 mai, ora 13. Urmează ca, în intervalul 25 mai - 7 iunie, comisia de evaluare să analizeze și să selecteze proiectele înaintate care vor primi finanțare“, a mai menționat Șușa. (A.L.)
    Trimite prin e-mail