joi, 14 februarie 2019

Publicat la 2/14/2019 10:16:00 p.m. de Redacţie

Păsări în expoziție


Sala de sport a Școlii Naţionale de Gaz din Mediaş a găzduit, sâmbătă şi duminică, tradiţionala expoziţie de porumbei, iepuri și găini de rasă.

Organizat de Asociaţia Columbofilă Târnava Mare, evenimentul a ajuns la ediția a noua. Membrii asociaţiei şi invitaţii acestora au prezentat pentru publicul larg porumbei, iepuri, găini de rasă, dar şi păsări exotice. Expoziţia organizată timp de două zile în sala de sport a Școlii Naționale de Gaz, s-a bucurat de interes din partea medieşenilor. La final, au fost acordate diplome şi cupe celor prezenţi şi au fost premiaţi campionii. Totodată, duminică a avut loc și un târg cu vânzare în curtea liceului.
„Numărul vizitatorilor a crescut de la un an la altul, iar acest lucru ne bucură, munca noastră fiind astfel răsplătită. Am avut arbitri care au verificat porumbeii, fiecare după rasă, iar mai apoi am acordat premiile în funcție de punctele primite. Cu această ocazie, vrem să îi invităm pe toți crescătorii de găini și iepuri să ni se alăture, ca să creștem numărul de membri ai asociației”, au explicat organizatorii expoziției. (A.P.)
    Trimite prin e-mail