joi, 7 februarie 2019

Publicat la 2/07/2019 09:02:00 p.m. de Anonim

Dosare penale pentru alcool

Marți seară, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Brateiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Panait Cerna din Mediaș, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat, în urma evenimentului rezultând doar pagube materiale.

Polițiștii care au intervenit în soluționarea evenimentului rutier au constatat că bărbatul aflat la volan nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar la testarea alcoolscopică a avut rezultatul de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferului i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, în cauză întocmindu-se dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.
La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii rutieri au acționat pentru depistarea șoferilor care conduc sub influența alcoolului. Opt conducători auto au fost identificați în trafic după ce au consumat alcool, iar două cazuri au fost înregistrate în Mediaș și zonă. Astfel, duminică noaptea, în municipiul Mediaș, un localnic în vârstă de 47 de ani a fost depistat cu o concentrație de 0,43 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Viteazu. Tot duminică, în jurul orei 17.00, pe raza comunei Ațel, un localnic în vârstă de 27 de ani a condus un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,46 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Ambii conducători auto s-au ales cu dosar penal. (A.P.)
    Trimite prin e-mail